Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Mai mulţi morţi în urma ninsorilor abundente din Japonia

  Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa în urma ninsorilor abundente care s-au abătut asupra Japoniei, a informat luni postul public japonez NHK, potrivit DPA.

  Cel puţin opt persoane au murit – unele în timpul activităţilor de deszăpezire – în prefecturile Toyama, Niigata şi Fukui, în timp ce alte peste 200 de persoane au fost rănite.

  În Toyama, un bărbat în vârstă a reuşit să fie scos din maşina sa, îngropată sub zăpadă, însă ajutorul a venit prea târziu pentru el.

  Cantităţile abundente de zăpadă rezultate în urma unui front de aer extrem de rece care s-a abătut asupra Japoniei în ultimele zile au provocat, de asemenea, un haos considerabil în trafic, sute de maşini rămânând blocate pe autostrăzi.

  Autorităţile au avertizat că ninsorile vor continua.

  agerpres.ro

  SOCIAL

  Lunar, în Republica Moldova moare câte un sat din cauza pandemiei. În aceste condiții, nu putem vorbi despre organizarea unui scrutin electoral. Declarația a...

  LUMEA

  Un vulcan din sud-vestul Japoniei a erupt, aruncând pietre pe o rază de aproape un kilometru, ceea ce condus la ridicarea nivelului de alertă...

  LUMEA

  Peste o jumătate de milion de persoane au murit din cauza COVID-19 în Statele Unite de la începutul pandemiei, potrivit datelor raportate luni de...

  LUMEA

  O ninsoare abundentă a afectat miercuri cel mai mare oraş din Turcia, Istanbul, perturbând traficul terestru şi maritim, relatează agenţia Xinhua.

  Copyright © 2021