Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Mai mulți locuitori din Ștefan Vodă, care s-au pomenit cu locuința distrusă de ploi, vor primi ajutor de la stat

  Guvernul vine în ajutorul cetățenilor, care au înregistrat pagube în urma ploilor abundente din această vară. Astăzi, premierul Ion Chicu a condus ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

  Membrii CSE au examinat un șir de solicitări venite din localitățile afectate grav de calamitațile naturale. Prin urmare, s-a decis alocarea mijloacelor financiare necesare pentru reabilitarea drumurilor în localitățile Misovca, Costești și Horăști din raionul Ialoveni.

  Totodată, Executivul va acorda peste 70 mii de lei pentru reparația locuințelor mai multor cetățeni din raionul Ștefan Vodă. Pentru a repara acoperișul sediului Inspectoratului de poliție din orașul Rezina, care a fost mistuit de foc, Comisia a decis alocarea unui milion de lei din Fondul de Intervenție.

  Premierul Ion Chicu a declarat că acum prioritară este acoperirea prejudiciilor aduse gospodăriilor individuale și infrastructurii drumurilor de fenomenele meteorologice nefaste.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a prognozat pentru acest sfârşit de săptămână vreme rece, însoţită de cer înnorat şi ploi de scurtă durată.

  ALEGEREA EDITORILOR

  De ce tac ambasadele? Unde-i societatea civilă care a fost „hrănită” toți acești bani cu sute de mii de dolari din banii noștri. Se...

  SOCIAL

  30 de ani de independență, după gard și cu o paradă amânată. Așa a început astăzi Sărbătoarea în centrul capitalei. Întregul perimetru al Marii...

  SOCIAL

  Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco susține că pedagogii trebuie să se sacrifice și să facă vaccinul indiferent de situație. Aceasta susține că ei trebuie să...

  Copyright © 2021