Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Mai aproape de oameni

  Continuă vizitele prin Moldova și întâlnirile cu cetățenii. Pe agenda de lucru de astăzi a candidatului independent Igor Dodon sunt raioanele Ialoveni și Hâncești. Prima destinație a fost satul Horești, din raionul Ialoveni. Acolo, Igor Dodon a vizitat cea mai importantă întreprindere din localitate. Este vorba despre o fermă, cunoscută deja în rândul consumatorilor de lactate.

  Igor Dodon, candidat independent la prezidențiale

  «Noi încercăm în ultimul timp să lansăm mai multe programe și inițiative pentru a susține agricultura. Anul acesta e mai greu, e secetă, dar cei care au investit și au tehnologii, vor reuși. Ne-am pus ca scop mai multe programe de susținere a oamenilor. Eu cred că noi am reușit și vrem să continuăm aceste lucruri”.

  La Casa de Cultură din Zîmbreni, candidatul independent la funcția de președinte a avut o întâlnire cu localnicii. Ca și în majoritatea cazurilor, Igor Dodon a vorbit despre protecția socială, pensii, reabilitarea drumurilor, susținerea agriculturii și combaterea cazurilor de COVID-19. Igor Dodon s-a referit și la o realizare importantă a echipei sale: începerea procesului de dublare etapizată a salariilor pentru toți lucrătorii medicali. Din luna octombrie, medicii primesc deja un salariu cu 30% mai mare, începând cu Anul Nou, acesta se va majora cu încă 30 la sută, iar în primul trimestru al anului 2021 – cu alte 40%.” Și acesta este doar un exemplu al faptelor noastre – acțiuni de acest gen au fost și vor fi cu mult mai multe”, a mai spus Dodon.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020