Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  MAE din Federația Rusă: Aceste acțiuni vor complica procesul de reglementare transnistreană

  Adjunctul șefului Departamentului de Presă și Informare al MAE rus, Alexei Zaițev în cadrul unui brefing de presă a comentat recenta achiziție a RM din SUA. Alexei Zaițev a declarat că acest lucru va complica și mai mult procesul de reglementare a conflictului transnitrean și va duce la diminuarea încrederii între Chișinău și Tiraspol.

  „Suntem de părere că astfel de acțiuni, care se încadrează perfect în politica promovată de Washington și Bruxelles în ceea ce privește atragerea Moldovei în structurile euro-atlantice, nu vor contribui la consolidarea încrederii între cele două maluri ale Nistrului. Astfel se va complica și mai mult procesul de reglementare a conflictului transnitrean”, a declarat adjunctul șefului  Departamentului de Presă și Informare al MAE rus, Alex Zaițev în cadrul unui briefing de presă.

  Demnitarul rus a mai spus că  Moldova ar fi cumpărat de la americani – arme de calibru, mijloace de comunicare și chiar blindate. Potrivit demnitarului acestea ar avea drept scop sporirea capacității militare a țării noastre, pentru a-i permite Moldovei posibilitatea de a lua parte la  operațiuni internaționale de menținere a păcii.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Ria.ru

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, în cadrul dezbaterilor generale la cea de-a 75 sesiune a Adunării Generale a ONU, că adoptarea unei...

  Copyright © 2021