Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Lucrările de reamenajare a Parcului „La Izvor” sunt gata în proporţie de 60 la sută

  Deja arată mai bine. Lucrările de reamenajare a Parcului „La Izvor” din sectorul Buiucani al capitalei sunt gata în proporţie de 60 la sută. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit edilului capitalei, actualmente, pe teritoriul stadionului cu o capacitate de 1100 de locuri, pe care se va juca fotbal de plajă, sunt instalate tribunele.

  „Cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Moldovenească de Fotbal şi FIFA. În adiacentul stadionului de fotbal pe plajă vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii”, spune primarul.

  Ceban spune că, totodată, acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban.

  Proiectul integral urmează să fie definitivat până la sfârşitul lunii iulie, curent.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Unul din cele mai mari sectoare ale capitalei, Buiucani, în ultimii 2 ani a făcut un salt important spre modernizare. Declarația a fost făcută...

  SOCIAL

  Un Parc Urban de Autobuze diferit! După ce municipalitatea a procurat autobuze noi, primarul general, Ion Ceban vrea schimbări și pe interior.

  SOCIAL

  Lucrările de reabilitare a curţilor de blocuri, iniţiate în cadrul proiectului municipal „Curtea Confortabilă”, sunt în toi. Despre asta spune primarul general Ion Ceban,...

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită de lucru în Austria, iar luni a avut o întrevedere cu omologul său, Michael Ludwig, Primar...

  Copyright © 2021