Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Lucrările de curățare a albiei râului Bâc, finalizate. Ion Ceban: 50 de mii de tone de nămol au fost evacuate

  Lucrările de curățare a râului Bâc au fost finalizate, iar ulterior se va interveni pentru mentenanță. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței de astăzi a primăriei Chișinău.

  „Astfel, din albia acestuia au fost extrase 50 de mii de tone de nămol. Urmează ca un raport în acest sens să fie publicat în scurt timp, ca să vadă lumea cât de mult s-a lucrat”.

  Potrivit responsabililor de la primărie, în această săptămână va începe curățarea canalelor de scurgere din toată capitala. „Licitația a fost făcută, a fost găsită compania, iar în 2-3 zile vor începe lucrările”.

  Cei de la primărie afirmă că se va interveni încă o dată, pentru că toate deșeurile din conducte să fie evacuate.

  „Ce ține de apariția unei mase verzi în albie, Asociația Spații Verzi a pulverizat cu ierbicid. Acolo unde planta mai puternică, mai greu se distruge”.

  De asemenea, în cadrul campaniei de plantare a arborilor, malurile de sus a Bâc-ului vor fi înverzite. Acest lucru va fi peste câteva săptămâni.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  În a treia duminică de septembrie, RM a marcat ziua lucrătorului din domeniul protecției sociale. Cu acest prilej, primarul general al Municipiului Chișinău, Ion...

  ECONOMIE

  Primarul general Ion Ceban anunță că directorii spitalelor COVID-19 se plâng că finanțarea din partea Companiei Naționale de Asigurări în Medicină este cu întârziere...

  POLITICA

  Primarul general Ion Ceban susține că asupra sa se pregătește un atac concertat care are drept scop denigrarea imaginii sale. Mai mult decât atât,...

  SOCIAL

  Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” efectuează lucrări de amenajare a spaţiilor verzi.

  Copyright © 2021