Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Locuitorii capitalei sunt îndemnați să iasă sâmbătă, 03 octombrie, la salubrizarea teritoriului urbei

  Sâmbătă, 03 octombrie, va fi desfășurată o nouă acțiune de salubrizare a parcurilor, zonelor verzi, curților de blocuri etc., la care sunt chemați să participe locuitorii orașului.

  Evenimentul planificat pentru mâine este cel de-al doilea, cu participarea comunității, în cadrul campaniei de salubrizare de toamnă, desfășurată pe teritoriul municipiului în perioada: 26 septembrie – 26 noiembrie 2020.

  Astfel, toți locuitorii urbei, gestionarii fondului locativ, agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice etc., sunt îndemnați să facă curat pe teritoriile din preajma blocurilor în care locuiesc / clădirile pe care le deţin sau în care îşi desfăşoară activitatea, pentru a îmbunătăţi aspectul oraşului în care locuim.

  Totodată, precizăm că pe data de 03 octombrie, angajații Aparatului Primăriei, cabinetul Primarului, viceprimarii, șefii de direcții etc. vor salubriza teritoriul zonei verzi din preajma complexului „Muzeul Satului”, din sectorul Botanica.

  Acțiunea de sâmbătă prevede, de asemenea și colectarea deșeurilor din preajma bazinelor de apă care traversează capitala, precum și a malurilor albiei râului Bâc.

  chisinau.md

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de activitatea regiilor municipale responsabile de salubrizare și gestionarea lucrărilor de infrastructură, ca urmare a inspecției desfășurate...

  Copyright © 2020