Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Liderul PSRM: Toți înțeleg, că dacă Dodon și Voronin au dat mâna, înseamnă că există un pericol eminent pentru țară

  Republica Moldova riscă să dispară de pe harta lumii, dacă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie majoritatea va fi obținută de către forțele proeuropene. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării, Igor Dodon, la postul de televiziune Primul în Moldova. Politicianul a explicat că în prezent forțele externe controlează Președinția, iar dacă pe mâna lor va ajunge Parlamentul și Guvernul, atunci țara noastră își va pierde suveranitatea.

  „Jucătorii din Occident vor ca Moldova să se alinieze cu celelalte state, care sunt împotriva Rusiei. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ei mai au nevoie de Parlament și Guvern. Maia Sandu este doar un instrument, ea o să facă ceea ce i se va cere. În unele cazuri, ea nici nu va ști despre deciziile luate din exterior, care vor fi executate direct din Guvern”, spune Igor Dodon.

  Liderul PSRM a mai declarat că decizia de a crea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a fost luată pentru a salva țara.

  „Toți înțeleg, că dacă Dodon și Voronin au dat mâna, înseamnă că există un pericol eminent pentru țară”, a mai adăugat Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi sunt marcați 76 de ani de la Parada Victoriei pe Piața Roșie. La 24 iunie 1945, mareșalul Uniunii Sovietice, Gheorghi Jukov a găzduit...

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare tuturor funcționarilor publici cu prilejul zilei lor profesionale.

  POLITICA

  Fostul Președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a transmis un mesaj cu ocazia Zilei suveranității Republicii Moldova:

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele țării, Maia Sandu, și liderul PSRM, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, ratingul lor fiind aproape la...

  Copyright © 2021