Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Liderul PSRM: Cetățenii așteaptă ca PAS să înfăptuiască toate „minunile” pe care le-a promis

  „PAS a creat așteptări mari, a lansat promisiuni generoase în alegeri și acum nu mai are motive să caute scuze, vinovați și justificări pentru neîndeplinirea angajamentelor sale„. Este opinia liderului socialiștilor, Igor Dodon care într-un interviu pentru unimedia a declarant că este rezervat în privința unor rezultate benefice în urma guvernării PAS.

  „PAS are acum absolut toată puterea în stat, iar demnitarii din acest partid profită azi de cele mai confortabile condiții să își coordoneze deciziile și acțiunile, să demonstreze performanță și, evident, cetățenii așteaptă ca PAS să înfăptuiască toate minunile pe care le-a promis, ca în scurt timp moldovenii să trăiască bine, iar diaspora să revină acasă. Se vor transforma aceste speranțe ale cetățenilor în realitate? Vor fi chiar atât de bune vremurile care iată au venit? E greu de zis”, menționează Igor Dodon.

  Liderul socialiștilor mai spune că a avut experiența guvernării alături de cei din PAS, în 2019, de aceea are motive să fie rezervat.

  „Însă în același timp credem că trebuie să le acordăm a doua șansă dacă au fost votați de cetățeni și să vedem ce reușesc să facă”, a conchis Igor Dodon.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  unimedia.info

  POLITICA

  Igor Dodon, președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, a avut o întrevedere cu șeful adjunct al Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor i-au cerut majorității PAS să excludă de pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului proiectul de lege care prevede...

  POLITICA

  PAS construiește de zor un regim autoritar persoanlist, fără scrupule, și cu oameni care în alte vremuri au construit sârguincios alte regimuri autoritare personaliste....

  Copyright © 2021