Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Liderul PSRM a avut o întrevedere cu deputații nou aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei

  Președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întrevedere cu deputații nou aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei care au candidat pe listele Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

  „Am format o echipă bună și intenționăm să purtăm discuții cu alți deputați ai Adunării Populare. Suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea pentru formarea organelor de conducere ale Adunării Populare din Găgăuzia”, a declarat Igor Dodon după întrevedere.

  Președintele PSRM a felicitat deputații cu prilejul victoriei în alegeri dorindu-le activitate fructuoasă întru binele locuitorilor Autonomiei Găgăuze și le-a garantat sprijin multilateral din partea sa în inițiativele pe care le vor promova.

  socialistii.md

  Facebook

  SOCIAL

  Astăzi, poporul nostru se confruntă cu numeroase provocări și una dintre cele mai mari este pierderea credinței în Dumnezeu de către guvernanții țării noastre,...

  SOCIAL

  Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare, cu ocazia sărbătorii Cuvioasa Parascheva, apărătoarea Moldovei, care este cinstită astăzi de Biserica Ortodoxă.

  SOCIAL

  Astăzi, la Moscova, președintele PSRM Igor Dodon a avut o întrevedere cu Evghenii Primakov, șeful Agenției Federale pentru Afaceri CSI, conaționalii care locuiesc peste...

  ECONOMIE

  În cadrul vizitei de lucru la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA ”Gazprombank”.

  Copyright © 2021