Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Liceul ,,Elena Alistar”, reabilitat

  Lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic cu profil de arte ,,Elena Alistar” au fost finalizate, iar de ieri elevii au revenit la ore într-o instituție modernă. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban.

  Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul a menționat că lucrările de reabilitare a instituției de învățământ au inclus reparația fațadei, izolarea exterioară a clădirii, schimbarea ușilor și a sistemului de încălzire, reparația sălilor de clasă și a scărilor.

  „Este un proiect care se desfășoară în premieră în Chișinău. Lucrările s-au desfășurat în cadrul Proiectului ,,Eficiența Energetică și izolarea termică a instituțiilor publice din municipiul Chișinău”, care presupune renovarea și eficientizarea din punct de vedere energetic a mai multor instituții sociale dintre care mai multe licee.„, a punctat primarul general.

  În paralel, se desfăşoară lucrări de reabilitare termică şi în restul instituţiilor de învăţământ, dar şi la 6 grădinițe din municipiu. Totodată, urmează să înceapă şi reabilitarea energetică la trei spitale din capitală: IMSP ”V. Ignatenco”, IMSP SCM ”Sfânta Treime” și IMSP „Gheorghe Paladi„. Valoarea totală a proiectului este de 25 milioane de EURO şi este implementat de Primăria municipiului Chișinău, cu participarea financiară a partenerilor de dezvoltare.

  Facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Terenul de fotbal renovat de la liceul ,,Nicolae Gogol” a fost inaugurat. Despre aceasta a scris primarul general al capitalei Ion Ceban pe pagina...

  Copyright © 2021