Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Le-a ajuns cuțitul la os

  Participanții la protestul civic ”Nu dictaturii„ susțin că cetățenilor le-a ajuns cuțitul la os, iar unica soluție este să iasă în stradă să-și strige of-ul. Mulți dintre ei spun că noua majoritate dar și președintele Maia Sandu sunt responsabili de creșterea galopantă a prețurilor, ba mai mult, cetățenii sunt de părere că acum țara este condusă de forțe din exterior.

  „Cum a primit mandatul pe 12 iulie, s-a ridicat prețurile la tot, s-au ridicat prețurile la benzină, la pâine, unde-s copiii ceia care umblă desculță pe la țară.”

  «Eu mai bine să mor decât să trăiesc așa viață care „Maicica” ne-a făcut-o. Am ales-o eu, nebuna de mine, nebuna, tot poporul e nebun care a ales-o. Când o să se trezească oare poporul nostru, Doamne, când o să se trezească?! Am venit cu flori de Sfânta Biserică și cu lumânare, să-i arăt cum lumânarea se topește, să se topească banda ei și ea împreună, și loc în pământ să nu aibă, iaca îmi fac Sfânta Cruce, loc în pământ să nu aibă pentru ce face ea din poporul nostru.”

  „L-a închis pe procuror și ea nu a știut? Înseamnă că “NAHER” nouă ne trebuie așa președinte, noi nici nu avem președinte.”

  „Noi rămânem fără dreptate, până acum a fost dreptate, a fost poliția..poliție, acum nu este nimic, dar dacă nu o să fie dreptul nostru, înseamnă că degeaba trăim, toată lumea trebuie să se răscoale, toată țara, să-i dăm afară pe toți bandiții.”

  „Ai noștri de ce zic că noi nu avem treabă cu rușii, dar cu ce noi să ne încălzim, dacă tot zic că nu au treabă cu rusu, ei au miliarde, pot să se încălzeacă, dar eu țăranul..ne-au ridicat pensia cu 150 de lei. 00.16, 00.31 că ea nu se duce să facă contract cu gazul, nu-i rușine așa ceva, că ea are nevoie de Crimeea, mergi după țara ta, nu te uita la Crimeea.”

  „Am venit să spun adevărul despre această „păpușă cu fustă” care a fost cumpărată de Europa și americani, și căreia îi este indiferent de popor și țară.”

  „Dacă procedează așa cu Procurorul General, care este o figură importantă în stat, acest lucru arată că acest stat nu este unul democratic, ci din contra ajunge la sapă de lemn. Ceva nu le-a plăcut și te-au eliminat. Asta ce-i? S-au întrecut toate liniile roșii.”

  „Acesta a fost ordinul dat de europeni. Este clar, că nu a făcut ea singură, i s-a permis să facă asta. Dacă se făcea acest lucru pe timpul conducerii lui Dodon sau Voronin, era să fie un scandal mondial, dar așa ei i s-a permis, și desigur nimeni nu va spune nimic.”

  „Pe Maia Sandu o conduc americanii și degrabă va veni armata NATO aici și va fi război ca în Afganistan și o să „calicească” lumea.”

  «Au arestat procurorul, omul care apăra statul de drept de oameni care vor să-l captureze, care sunt implicați în schema furtului miliardului. Găgăuzii vor reacționa dur, anume în aceste momente, poporul nostru se unește iar cealaltă parte a Moldovei trebuie să învețe de la noi»0.

  «Cresc prețurile, am fost ieri la piață, prețuri mult mai mari. Este un haos total, nu își bat capul de cetățenii simpli, se gândesc doar la buzunarul propriu».

  Reprezentantul PAS, Sergiu Litvinenco spune însă că oamenii sunt de altă părere și într-un comentariu pe facebook a scris că guvernarea va continua să lupte cu corupția. Am încercat să luăm legătura și cu reprezentanții instituției prezidențiale pentru o opinie referitor la părerile cetățenilor despre acțiunile președintei Sandu, nimeni însă nu a răspuns apelurilor noastre.

  Facebook

  Copyright © 2021