Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  „Lăsați oamenii să decidă”. Donald Tusk spune că cea mai bună soluție pentru Moldova ar fi anticipatele

  Donald Tusk, președintele PPE și ex-președintele Consiliului European este de părerea că în situația creată Republica Moldova are nevoie de alegeri parlamentare anticipate.

  European Council President Donald Tusk addresses media representatives after a European Union (EU) summit at EU Commission Headquarters in Brussels on May 28, 2019. (Photo by EMMANUEL DUNAND / AFP) (Photo credit should read EMMANUEL DUNAND/AFP/Getty Images)

  „Parlamentul actual nu este funcțional, iar cea mai bună soluție este să vă întoarceți la oameni, ca ei să decidă” , a scris acesta pe twitter.

  „PPE va monitoriza viitoarele alegeri din Moldova. Alegerile libere și corecte sunt o prioritate absolută pentru noi”, a mai scris preşedintele PPE, Donald Tusk.

  Facebook

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la lucrările conferinţei ştiinţifico-practică republicană, dedicată marcării a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea...

  SOCIAL

  Liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon și Vladimir Voronin, în această dimineață, au depus flori la ”Focul Veșnic” de la Complexul...

  SOCIAL

  Președintele PSRM Igor Dodon a participat la un eveniment online, desfășurat sub egida președintelui partidului „Справедливая Россия – Патриоты – За правду” Serghei Mironov,...

  SOCIAL

  Fiul cel mai mare al ex-președintelui țării Igor Dodon azi a absolvit liceul. Cu acest prilej, tatăl a venit cu o îndrumare.

  Copyright © 2021