Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  La posturile vamale Albița și Sculeni vor avea loc lucrări de construcție

  Serviciul Vamal al Republicii Moldova a anunțat astăzi participanții la traficul transfrontalier despre demararea, de către partea română, a lucrărilor de reabilitare a birourilor vamale de frontieră Sculeni și Albița.

  Potrivit sursei citate, estimând că timpii de traversare a frontierei vor crește, atât pentru călători, cât și pentru transportatorii de mărfuri, pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se supun controlului sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor, Serviciul Vamal al Republicii Moldova și Direcția Generală a Vămilor din România sugerează utilizarea de rute alternative, cum ar fi punctele de trecere a frontierei Costești-Stânca, Lipcani-Rădăuți, Cahul-Oancea, Giurgiulești-Galați.

  Conform datelor Serviciului Vamal, în prezent, posturile Sculeni-Sculeni, Leușeni-Albița și Giurgiulești-Galați sunt incluse în lista posturilor de inspecție la frontieră în care sunt organizate controale sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, urmând a se face demersuri pentru includerea postului vamal Costești-Stânca în această listă.

  Pentru mai multe detalii, călătorii pot accesa pagina web a Agenției Naționale de Administrare Fiscală din România.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Președintele țării, Igor Dodon continuă vizitele de lucru prin raioanele Moldovei. Astăzi în agendă sunt incluse raioanele Leova și Taraclia, precum și orașul Ceadîr-Lunga...

  Copyright © 2021