Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  La Moscova, Igor Dodon s-a întâlnit cu Dmitri Kozak

  Pe finalul zilei de lucru de astăzi la Moscova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Dmitri Kozak, șef adjunct al Administrației Președintelui Federației Ruse.

  Oficialii au făcut totalurile acestui an pe dimensiunea relațiilor moldo-ruse și au constatat dinamica pozitivă a acestora, în pofida crizei pandemice și a proceselor politice din Republica Moldova.

  „În altă ordine de idei am discutat despre perspectivele colaborării economice dintre Moldova și Rusia, dar și despre cooperarea regională. Am remarcat că în acest sens există un potențial nevalorificat pe deplin.

  Am exprimat gratitudine domnului Dmitri Kozak și conducerii Federației Ruse pentru susținerea oferită Moldovei în combaterea răspândirii coronavirusului, pentru asistența gratuită acordată agricultorilor noștri, afectați de secetă, precum și pentru facilitățile oferite exportatorilor din Moldova, pe parcursul anilor 2018-2020, în vederea livrării fără taxe vamale a produselor agroalimentare pe piața rusă” , a anunțat Igor Dodon.

  facebook.com

  SOCIAL

  Astăzi, Președintele PSRM, Igor Dodon, a asistat la Sfânta Liturghie de la Catedrala „Nașterea Domnului” oficiată de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, ÎPS...

  POLITICA

  Igor Dodon a anunțat, că începând de marți, 19 ianuarie, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, și președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, vor...

  POLITICA

  PSRM îi cere în mod categoric președintelui Maia Sandu desemnarea unui candidat la funcția de prim-ministru până pe data de 01 februarie. Declarația a...

  POLITICA

  Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a înaintat în Parlament cele mai multe inițiative legislative pe parcursul anului 2020.

  Copyright © 2020