Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  La Lipcani, oamenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea cu Igor Dodon

  Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon. Potrivit liderului socialiștilor, oamenii s-au interesat de asigurarea cu apă potabilă și canalizare, crearea locurilor de muncă, politica internă și relațiile cu țările vecine.

  “Cetățenii au apreciat faptul că, grație implicării echipei noastre, în Lipcani s-au făcut multe fapte bune pentru oameni și comunitate. Noi am dat garanții că vom continua să soluționăm problemele cu care se confruntă”, mai povestit Dodon, pe canalul său de Telegram.

  Președintele PSRM întreprinde, azi, o vizită în raionul Briceni. Dodon a vizitat și satul Larga, unde a felicitat familia lui Vladislav și Diana Lecari cu ocazia Săptămânii Familiei. În această frumoasă familie cresc șase copii.

  Totodată, Igor Dodon a discutat cu cetățenii din Larga.

  “Mă bucură faptul că oamenii din nordul țării susțin deplin Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, în mod special, pentru a apăra împreună statalitatea noastră. Oamenii s-au pronunțat categoric împotriva intențiilor partidelor de dreapta de a organiza „reforma administrativă”, adică să lichideze raioanele și majoritatea primăriilor”, a mai scris Igor Dodon.

  telegram

  SOCIAL

  Creștinii ortodocș‌i îi sărbătoresc astăzi pe Sfânta Mironosița‌ Maria Magdalena și Sfântul Mucenic Foca.

  POLITICA

  Natalia Gavrilița, premierul desemnat, a depus azi la secretariatul Parlamentului dosarul noului Guvern. Acesta include programul de guvernare și lista membrilor noului cabinet.

  SOCIAL

  Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune ca majorarea salariilor în sistemul medical să fie garantată prin lege, cu introducerea modificărilor în Legea ocrotirii sănătății....

  ECONOMIE

  Reducerile comerciale aplicate pentru produsele și mărfurile autohtone de către magazine vor fi plafonate. Procentul maxim de discount pe care îl vor putea solicita...

  Copyright © 2021