Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  La Jocurile Olimpice halterofilii moldoveni s-au clasat pe locul opt

  Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova a anunțat că ambii halterofili moldoveni participanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au clasat pe locul opt.

  Halterofila Elena Câlcic a declarat că și-au spus cuvântul accidentările mai vechi, fapt care nu i-a permis să aibă o evoluție mai meritorie. ”Am resimțit accidentările mai vechi, iar acest lucru m-a împiedicat să am un rezultat mai bun, în special la stilul smuls. Una peste alta, sunt fericită că am fost aici. Sunt primele mele Jocuri Olimpice și mulțumesc Domnului pentru acest rezultat”, a adăugat sportiva.

  Olimpiada de vară din Japonia se desfășoară în perioada 23 iulie-8 august. Delegația țării noastre este compusă din 47 de membri, inclusiv 20 de sportivi, 17 antrenori și conducători de echipe.

  moldpres.md

  Facebook

  SOCIAL

  Atletul moldovean Andrian Mardare s-a calificat în finala probei de aruncare a suliței care va avea loc pe data de 7 august pe Stadionul...

  LUMEA

  Guvernul nipon a confirmat, joi, intenţia sa de a introduce o nouă stare de urgenţă sanitară pe toată durata Jocurilor Olimpice de la Tokyo....

  SOCIAL

  Japonia va organiza Jocurile Olimpice în vara acestui an indiferent de evoluția pandemiei de coronavirus.

  Copyright © 2021