Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  La Guvern s-a desfășurat ședința Comisiei pentru decernarea Premiului Național

  Prim-ministrul Chicu a propus membrilor Comisiei ca în 2020 să fie acordate premii suplimentare pentru domeniul medical.

  “Criza pandemică a adus presiuni fără precedent pe sistemul național de sănătate publică. Mai mulți medici au demonstrat exemple de competență, devotament meseriei și dăruire de sine.

  În comun cu experții OMS medicii moldoveni au creat un mecanism eficient de identificare și tratare a persoanelor infectate, s-au implicat în gestionarea situației epidemiologice la toate nivelele și au desfășurat campanii publice de informare și educare menite să protejeze oamenii și să prevină răspândirea infecției COVID-19”, menționat premierul.

  Membrii Comisiei au susținut propunerea premierului Chicu de a acorda câteva premii suplimentar reprezentanților domeniului medical, în semn de recunoștință și apreciere.

  Potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr.504/2018, Guvernul decernează anual până la 10 premii naţionale.

  SOCIAL

  Guvernul vine în ajutorul cetățenilor, care au înregistrat pagube în urma ploilor abundente din această vară. Astăzi, premierul Ion Chicu a condus ședința Comisiei...

  SOCIAL

  La Guvern a avut loc ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, prezidată de prim-ministrul Ion Chicu.

  SOCIAL

  Prim-ministrul a avut o ședință online cu un grup de conducători ai asociațiilor de transportatori.

  SOCIAL

  Agricultorii din Republica Moldova pot aplica la mai multe programe și politici de susținere a domeniului promovate de Guvern. Programul de subvenționare a producătorilor...

  Copyright © 2020