Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  La Centrul COVID-19 din Chișinău au fost amenajate suplimentar 400 de paturi

  La Centrul COVID-19 din Chișinău au fost amenajate suplimentar 400 de paturi. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că 200 de paturi sunt destinate pentru internarea pacienților cu COVID-19, iar alte 200 – pentru triajul celor suspecți la infecție.

  Ministrul, împreună cu primarul general al Capitalei, Ion Ceban, au inspectat astăzi cum este pregătit pentru activitate noul bloc deschis în cadrul Centrului COVID-19.

  De asemenea, de marți, 13 octombrie, vor fi activate paturi suplimentare la Centrul Republican de Narcologie și Spitalul de Dermatologie și Boli Comunicabile.

  ”Încercăm să identificăm soluții pentru a face față numărului mare de persoane infectate, care necesită internare, în municipiul Chișinău”, a spus Dumbrăveanu.

  Potrivit ministrului, în spitalele raionale situația este stabilă, iar dacă va fi necesar vor fi pregătite paturi suplimentare. Ministrul Sănătății a îndemnat din nou populația să respecte măsurile de protecție contra infecției COVID-19.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Primul lot de 14.400 de doze de vaccin AstraZeneca oferit Republicii Moldova pe platforma COVAX va ajunge la Chișinău chiar astăzi. Anunțul a fost...

  SOCIAL

  Serviciile de sănătate ale municipiului Chișinău sunt depășite de creșterea mare a numărului de bolnavi de COVID-19.

  SOCIAL

  Fostul ministru al Sănătății Viorica Dumbrăveanu dezminte informația că pentru anul 2012 nu ar fi fost planificate surse financare în scopul procurării vaccinului împotriva...

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de activitatea regiilor municipale responsabile de salubrizare și gestionarea lucrărilor de infrastructură, ca urmare a inspecției desfășurate...

  Copyright © 2020