Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  La Centrul COVID-19 din Chișinău au fost amenajate suplimentar 400 de paturi

  La Centrul COVID-19 din Chișinău au fost amenajate suplimentar 400 de paturi. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că 200 de paturi sunt destinate pentru internarea pacienților cu COVID-19, iar alte 200 – pentru triajul celor suspecți la infecție.

  Ministrul, împreună cu primarul general al Capitalei, Ion Ceban, au inspectat astăzi cum este pregătit pentru activitate noul bloc deschis în cadrul Centrului COVID-19.

  De asemenea, de marți, 13 octombrie, vor fi activate paturi suplimentare la Centrul Republican de Narcologie și Spitalul de Dermatologie și Boli Comunicabile.

  ”Încercăm să identificăm soluții pentru a face față numărului mare de persoane infectate, care necesită internare, în municipiul Chișinău”, a spus Dumbrăveanu.

  Potrivit ministrului, în spitalele raionale situația este stabilă, iar dacă va fi necesar vor fi pregătite paturi suplimentare. Ministrul Sănătății a îndemnat din nou populația să respecte măsurile de protecție contra infecției COVID-19.

  facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Scuarul „Consiliul Europei”, amplasat între străzile A. Mateevici și M. Kogălniceanu, va fi reabilitat! Acesta este un nou proiect de amenajare a spațiilor verzi...

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  Copyright © 2021