Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  La Centrul COVID-19 din Chișinău au fost amenajate suplimentar 400 de paturi

  La Centrul COVID-19 din Chișinău au fost amenajate suplimentar 400 de paturi. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că 200 de paturi sunt destinate pentru internarea pacienților cu COVID-19, iar alte 200 – pentru triajul celor suspecți la infecție.

  Ministrul, împreună cu primarul general al Capitalei, Ion Ceban, au inspectat astăzi cum este pregătit pentru activitate noul bloc deschis în cadrul Centrului COVID-19.

  De asemenea, de marți, 13 octombrie, vor fi activate paturi suplimentare la Centrul Republican de Narcologie și Spitalul de Dermatologie și Boli Comunicabile.

  ”Încercăm să identificăm soluții pentru a face față numărului mare de persoane infectate, care necesită internare, în municipiul Chișinău”, a spus Dumbrăveanu.

  Potrivit ministrului, în spitalele raionale situația este stabilă, iar dacă va fi necesar vor fi pregătite paturi suplimentare. Ministrul Sănătății a îndemnat din nou populația să respecte măsurile de protecție contra infecției COVID-19.

  facebook.com

  POLITICA

  Primarul general Ion Ceban critică actuala guvernare prin modurile prin care și-a subordona toate instituțiile statului. Edilul punctează că cei de la guvernare nu...

  POLITICA

  În calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

  POLITICA

  Decizia de ieri luată de CEC cu privire la excluderea Marinei Tauber din cursa pentru Primăria de la Bălți, este un exces de putere....

  SOCIAL

  Problema ambuteiajului din capitală trebuie să fie soluționată de către MAI, dar nu de Primăria Chișinău. Municipalitatea are în obligația s-a să repare drumuri,...

  Copyright © 2021