Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Jurnalist: Maiei Sandu îi va fi extrem de dificil s-o respingă pe Mariana Durleșteanu. Este o profesionistă recunoscută

  Maiei Sandu îi va fi extrem de dificil s-o respingă pe Mariana Durleșteanu fie înainte de, fie după numirea acesteia în funcția de prim-ministru. Opinia a fost expusă de către jurnalistul Valeriu Reniță.

  „Este o profesionistă recunoscută în domeniul financiar-economic, care a purtat negocieri reușite și cu FMI și cu BM. Este și un om bun în adevăratul sens al cuvântului”, spune jurnalistul.

  Totodată, Valeriu Reniță a criticat prestația premierului desemnat de Maia Sandu. “Premierul desemnat Natalia Gavriliță s-a purtat în forul legislativ fără rușine, cu mult tupeu. Nu știam că celebra insulă britanică, care a găzduit-o un timp, ar fi în stare să crească din oameni buni (în sens PAS) obrăznicături și extremiști”, a mai spus editorialistul.

  facebook.com

  TOP 24 de ore

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, admite că președintele Maia Sandu știa din timp despre decizia Marianei Durleșeteanu de a-și retrage candidatura înaintată pentru funcția de...

  POLITICA

  A fost o operațiune specială și un joc pe sub masă, nu cred în coincidențe. Așa a comentat Igor Dodon anunțul Marianei Durleșteanu de...

  Copyright © 2021