Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Jurnalist: Liderii partidelor ACUM investesc în tinerii săi deputați multă incultură

  Deputații PAS și PPDA, deopotrivă cu cei din grupul Candu și Șor, au dat dovadă de multă incultură la ședința de ieri a Parlamentului, atunci când s-a dezbătut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Este opinia jurnalistului Boris Harea, exprimată într-o postare pe Facebook.

  “Deputații din opoziție au venit mici și au plecat pitici. Liderii partidelor ACUM investesc în tinerii săi deputați multă incultură. Lipsa de experiență se mai iartă, dar aroganța și vulgaritatea lasă pată. Dar îi privește”, scrie Harea.

  În schimb, consideră sursa citată, discursul premierului Chicu a fost bine structurat, în raport cu ieșirile necontrolate ale deputaților PAS și PPDA.

  “Eu vreau să atrag atenția la discursul premierului Chicu – un discurs bine structurat – cu o doză de ironie și sarcasm la inițiativa deputaților cu moțiunea de cenzură. Deputații PAS și PPDA au pierdut, dar aceasta nu i-a făcut deloc eroi în fața propriului electorat, ci mult mai slabi – fără calcul și fără o strategie. Au mizat doar că vor ajunge la TV pe unde sunt răsfățați nemotivat. Adică și tv devine mic și pitic”, conchide Boris Harea.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Sursa: FB, Boris Harea

  Facebook

  POLITICA

  Deputații PAS s-au arătat deranjați de agenda plină de proiecte a ședinței Legislativului. Parlamentarii din partidul Maiei Sandu au replicat în plen că ordinea...

  POLITICA

  Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, reiterează interesul forului legislativ de a promova agendă necesară oamenilor și cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării...

  POLITICA

  Igor Dodon va propune mai multe modificări la Constituția Republicii Moldova, inclusiv să fie micșorat numărul de deputați în Parlament.

  SOCIAL

  Premierul Ion Chicu i-a îndemnat pe parlamentari să manifeste responsabilitate și mai puțin populism atunci când vor dezbate pachetele de legi ce prevăd alocații...

  Copyright © 2020