Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Judecătoarea care a închis secțiile de vot pentru transnistreni ridică un salariu de 26 mii lei, pensie – 12 mii lei și are 200 terenuri de pământ

  Judecătoarea Ana Panov, cea care a decis micșorarea numărului secțiilor de votare pentru transnistreni de la 41 până la 12, este multimilionară. Averea acesteia, prezentată la Agenția Națională de Integritate, abia de încape pe 30 de pagini.

  Magistrata deține peste 180 de terenuri de pământ valoarea cadastrală a cărora ajunge la aproape 3 milioane de lei. Unele intravilanuri care îi aparțin familiei Panov sunt evaluate la pete 300 de mii de lei, echivalentul a 15 mii de euro.

  Ana Panov deține și cinci imobile: unul de 388,4 metri pătrați care ar costa 92800 lei. Un alt imobil are o suprafață de aproape 1000 de metri pătrați, iar valoarea indicată în declarația de avere este de peste 170 de mii de lei.

  Un spațiu comercial care îi aparține familiei Panov are o suprafață de 400 de metri pătrați și ar costa peste 5,5 milioane de lei.

  Totodată, magistrata deține o casă de lux – 270 de metri pătrați și este evaluată la puține peste 1 milion de lei.

  Ana Panov are în proprietate 3 mașini agricole, cea mai scumpă fiind procurată chiar anul trecut și a costat 600 de mii de lei. Totodată, familia Panov deține un Mercedes și o Toyota Rav-4.
  Judecătoarea a declarat că familia sa deține 7 conturi bancare în lei, euro și roni. Totodată, acestea are cote părți în trei companii private.

  Magistrat Ana Panov, în 2020, a ridicat un salariu lunar de 26 de mii de lei și o pensie lunară de 12 mii de lei.

  Amintim că Ana Panov a fost numită, recent, șef interimar la Curtea de Apel Chișinău. Avansarea vine după ce președintele Maia Sandu, în mod ilegal, l-a demis din această funcție de Vladislav Clima.

  Ana Panov a făcut parte din completul de judecători, care la 1 iulie 2021 i-au restituit lui Vlad Filat pământurile confiscate.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  magistrat.md

  Facebook

  POLITICA

  Petru Iarmaliuc este cel, care se ocupă de dosarul fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Potrivit declarației de avere, depusă de magistrat la...

  POLITICA

  Șeful Centrului Național Anticorupție (CNA), Iulian Rusu, care a fost numit în această funcție prin votul deputaților PAS, a declarat că în 2020 și-a...

  POLITICA

  Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Viorel Gherciu a prezentat declarația de avere și interese personale la venirea în funcție. El este proprietar a...

  POLITICA

  Deputatul PAS, Igor Talmazan, a fost numit în funcția de director al Serviciului Vamal al Republicii Moldova. Ordinul cu privire la numire în funcție...

  Copyright © 2021