Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Japonia se pregăteşte să reintroducă starea de urgenţă pe durata Jocurilor Olimpice, din cauza Covid-19

  Guvernul nipon a confirmat, joi, intenţia sa de a introduce o nouă stare de urgenţă sanitară pe toată durata Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Competiţia urmează să înceapă peste două săptămâni. „Numărul de noi cazuri continuă să crească „, a precizat ministrul japonez responsabil cu pandemia de Covid-19.

  Presa japoneză a făcut deja referire la posibilitatea unei competiţii cu porţile închise în majoritatea site-urilor olimpice din Tokyo.

  În Japonia, măsurile stării de urgenţă sanitară sunt însă mai puţin stricte decât carantinările impuse în majoritatea ţărilor, limitând practic vânzarea de alcool şi obligând barurile şi restaurantele să închidă mai devreme.

  Dar restricţiile vizează şi manifestările culturale şi sportive, o chestiune esenţială cu două săptămâni înainte de deschiderea Jocurilor, programată pe 23 iulie.

  digi24.ro

  Facebook

  SOCIAL

  Atletul moldovean Andrian Mardare s-a calificat în finala probei de aruncare a suliței care va avea loc pe data de 7 august pe Stadionul...

  SOCIAL

  Comitetul Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova a anunțat că ambii halterofili moldoveni participanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au clasat pe...

  LUMEA

  Un vulcan din sud-vestul Japoniei a erupt, aruncând pietre pe o rază de aproape un kilometru, ceea ce condus la ridicarea nivelului de alertă...

  SOCIAL

  Monitorul Oficial de marți, 31 martie, a publicat decizia cu privire la propunerea declarării stării de urgență, aprobată ieri de Guvernul în exercițiu.

  Copyright © 2021