Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Irina Vlah: Igor Dodon merge în aceste alegeri cu o platformă progresistă și constructivă

  Republica Moldova are nevoie de un lider și o echipă profesionistă, căruia nu-i este frică să își asume toată responsabilitatea pentru viitorul acestei țări, a declarat bașcanul UTA Găgăuz Yeri, Irina Vlah, la evenimentul de lansare în campania electorală și prezentarea platformei electorale a candidatului la alegerile prezidențiale Igor Dodon.

  ”Cu toții ne dorim stabilitate și o țară prosperă. Vrem să trăim și să muncim aici, acasă. Acum ca niciodată, Moldova are nevoie de un lider cu o echipă profesionistă, cu programe de dezvoltare. Doar așa vom depăși criza. Republica Moldova are un asemenea lider, este candidatul nostru Igor Dodon care își asumă toată responsabilitatea pentru viitorul țării. Igor Dodon merge în aceste alegeri cu o platformă progresistă și constructivă. La baza acestui document stă o analiză economică profundă și înțelegerea necesităților reale ale societății moldovenești”, a declarat bașcanul.

  Irina Vlah s-a arătat convinsă că prioritățile prezentate de Igor Dodon pentru un nou mandat la funcția de președinte sunt susținute de majoritatea cetățenilor.

  ”Prioritățile candidatului nostru sunt crearea locurilor noi de muncă, dezvoltarea infrastructurii, programe sociale și promovarea unei politici externe echilibrate. Sunt sigură că aceste priorități sunt susținute de majoritatea cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Vlah.

  La baza platformei electorale a candidatului la funcția de președinte al țării, Igor Dodon, stau șapte piloni: grija pentru oameni, oraș confortabil și sate moderne, economia durabilă, apărarea și consolidarea statalității, reforma constituțională, politica externă echilibrată și păstrarea valorilor creștine și tradiționale.

  Telegram channel

  a-tv.md

  POLITICA

  PAS nu dorește să îndeplinească nici măcar promisiunile pe care Maia Sandu le-a făcut cetățenilor. Deputații fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au propus ca...

  POLITICA

  Am văzut și vedem implicarea factorului extern în campania pentru Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), iar acest lucru este ilegal. Declarația a fost făcută...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Liderul PSRM, Igor Dodon, a participat astăzi la concertele organizate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor în orașele Ștefan Vodă, Căușeni și Anenii Noi.

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, se implică în campania electorală. De această părere sunt aproape toți experții, care au participat la cercetarea sociologică Rating Politic...

  Copyright © 2021