Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ion Sturza, Alexandru Solcan și Doru Petruți critică comportamentul deputatului PAS, Dumitru Alaiba

  Mai mulți lideri de opinie se arată deranjați de vestimentația adoptată de deputatul PAS, Dumitru Alaiba, la ultima ședință plenară a Legislativului. Amintim că acesta s-a înfățișat la dezbaterile asupra moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu în tricou, pantaloni verzi și teniși.

  foto: pages.md

  “Am văzut cum un deputat al opoziției a apărut în parlament în vestimentație de „pațan de cartier”, neglijent și puțin bezmetic (…) Dragi prieteni, nu e cool așa ceva. E o formă de bădărănie și sfidare a bunului-simț”, a scris fostul premier Ion Sturza, într-o postare pe Facebook.

  De aceeași părere cu Ion Sturza este și directorul IMAS-Moldova, Doru Petruți. Acesta condamnă stilul vestimentar al lui Dumitru Alaiba și spune că, de fapt, pentru acesta contează mai mult like-urile pe Facebook decât decența.

  “Va trebui să luăm lecții de la domnul deputat Alaiba cum se strâng mii de like-uri la o postare care mai-mai să ne convingă că un tricou boțit arată mai bine peste o burtă de deputat decât un costum sau un sacou decent plasat peste aceeași burtă. Cam ăsta e în rezumat nivelul de problematizare a domniei sale”, scrie Doru Petruți, pe Facebook.

  Doru Petruți este susținut de decanul Facultății de Relații Internaționale și Științe Politice de la Universitatea de Stat din Moldova.

  “Să-i spună cineva tânărului deputat de la PAS, că dacă participi la un talk-show de la un post TV, nu apari in maiou, dar cel puțin la cămașă, chiar dacă vorbești de acasă”, notează Alexandru Solcan.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, demiterea lui Viorel Gherciu. Acesta spune că miniștrii trebuie să lucreze cu sentimentul de maximă urgență și cu gândul că...

  POLITICA

  Moldovenii ar putea trăi vremurile bune, promise de PAS, peste vreo 10 ani. Cel puțin asta lasă să se înțeleagă deputatul Dumitru Alaiba.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Vladimir Odnostalco a criticat dur ministerul Sănătății, pentru că nu protejează medicii. În cadrul unui briefing de presă, parlamentarul...

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, de când Maia Sandu a "scos țara din izolare", costurile împrumuturilor interne au crescut de aproape...

  Copyright © 2021