Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ion Sturza, Alexandru Solcan și Doru Petruți critică comportamentul deputatului PAS, Dumitru Alaiba

  Mai mulți lideri de opinie se arată deranjați de vestimentația adoptată de deputatul PAS, Dumitru Alaiba, la ultima ședință plenară a Legislativului. Amintim că acesta s-a înfățișat la dezbaterile asupra moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu în tricou, pantaloni verzi și teniși.

  foto: pages.md

  “Am văzut cum un deputat al opoziției a apărut în parlament în vestimentație de „pațan de cartier”, neglijent și puțin bezmetic (…) Dragi prieteni, nu e cool așa ceva. E o formă de bădărănie și sfidare a bunului-simț”, a scris fostul premier Ion Sturza, într-o postare pe Facebook.

  De aceeași părere cu Ion Sturza este și directorul IMAS-Moldova, Doru Petruți. Acesta condamnă stilul vestimentar al lui Dumitru Alaiba și spune că, de fapt, pentru acesta contează mai mult like-urile pe Facebook decât decența.

  “Va trebui să luăm lecții de la domnul deputat Alaiba cum se strâng mii de like-uri la o postare care mai-mai să ne convingă că un tricou boțit arată mai bine peste o burtă de deputat decât un costum sau un sacou decent plasat peste aceeași burtă. Cam ăsta e în rezumat nivelul de problematizare a domniei sale”, scrie Doru Petruți, pe Facebook.

  Doru Petruți este susținut de decanul Facultății de Relații Internaționale și Științe Politice de la Universitatea de Stat din Moldova.

  “Să-i spună cineva tânărului deputat de la PAS, că dacă participi la un talk-show de la un post TV, nu apari in maiou, dar cel puțin la cămașă, chiar dacă vorbești de acasă”, notează Alexandru Solcan.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Primarul general Ion Ceban a explicat încă o dată de ce și-a luat concediu din cont propriu pentru a-l ajute pe Igor Dodon la...

  SOCIAL

  Ploaia a creat un dezastru în centrul și sudul țării, dar și în alte raioane, unde au fost inundate zeci de case și terenuri...

  POLITICA

  Socialistul a făcut glume pe seama acuzațiilor lansate de opoziție la adresa guvernării. „Dacă e să credem acestora, guvernarea de la Chișinău s-ar face...

  POLITICA

  Deputatul PSRM, Grigore Novac, a depus sesizări la Autoritatea Națională de Integritate și Procuratura Generală în care solicită ca să verifice neconcordanțele și lacunele...

  Copyright © 2020