Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ion Perju: Acțiunile guvernării PAS duc cu pași rapizi țara spre sărăcie

  Guvernarea PAS îndreaptă țara spre un colaps social-economic, îndreaptă țara cu pași rapizi spre sărăcie, a declarat fostul ministru al Agriculturii, Ion Perju, la protestul organizat, duminică, la Chișinău.

  ”Avem o agricultură frumoasă și potențial agricol imens, avem o țară frumoasă și oameni frumoși, doar că ceea ce se întâmplă pe parcursul ultimelor 10 luni, de când avem la guvernare PAS, țara se îndreaptă spre un colaps social-economic, țara se îndreaptă cu pași rapizi spre sărăcie. S-a întrebat cineva cum se descifrează PAS? Partid antisocial, partid al sărăciei, partid al incapacității și dezbinării în societate. De 10 luni suntem martori”, a spus Perju.

  Fostul ministru a menționat că actuala guvernare ”a îngenunchiat agricultura”, în urma creșterii prețurilor la motorină, fertilizanți, îngrășăminte. Guvernul nu vrea să întreprindă nimic, iar toate inițiativele opoziției menite să remedieze situația sunt respinse de PAS.

  În fața Parlamentului și Președinției se desfășoară o acțiune de protest apolitic față de acțiunile guvernării PAS și a președintelui Maia Sandu. Protestatarii cer oprirea măsurilor antisociale și cer respectarea drepturilor la libera exprimare și la o viață decentă. Oamenii scandează lozinci ”Nu distrugeți țara”, ”Ne-ați adus doar sărăcie și hoție”, ”PAS sinonimul sărăciei”, ”Sandu – lichidatorul Moldovei”, ”Jos regimul Sandu”.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Situația financiară a cetățenilor Republica Moldova este una dramatică. Oamenii cheltuiesc aproape toate veniturile sale pentru produse alimentare și cu greu fac față la...

  SOCIAL

  La finalul mandatului de Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, a adresat un mesaj de rămas bun:

  SOCIAL

  În pofida secetei din vara trecută, securitatea alimentară a țării va fi asigurată, datorită măsurilor suplimentare de susținere a agricultorilor adoptate anul trecut de...

  ECONOMIE

  Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului solicită în mod de urgență Guvernului alocarea a 246 milioane de lei din Fondul de rezervă pentru compensarea...

  Copyright © 2021