Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Chicu: Moldova ar putea produce autobuze și ascensoare, cu investiții belaruse

  Investitorii belaruși sunt interesați în crearea întreprinderilor industriale în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu în urma vizitei sale de lucru la Minsk.

  Șeful Guvernului moldovean a declarat că subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii cu omologul său belarus Roman Golovcenko, care urmează să efectueze o vizită în Republica Moldova.

  ”Am vorbit despre producerea ascensoarelor, autobuzelor și alte întreprinderi cu caracter industrial. Sper că, în perioada imediată, se va convoca ședința comisiei interguvernamentale moldo-belaruse și vizita premierului Republicii Belarus în Moldova”, a spus Chicu.

  Șeful Executivului de la Minsk și-a exprimat interesul față de inițiativa prezidențială privind dezvoltarea celor 16 platforme industriale.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Vaccinul rusesc Sputnik-V va ajunge în țara noastră până la sfârșitul acestei săptămâni. Declarația a fost făcută de către liderul PSRM Igor Dodon la...

  POLITICA

  Decizia cu privire la organizarea alegerilor parlamentare anticipate în Republica Moldova trebuie să fie luată printr-un larg consens politic. Declarația a fost făcută de...

  POLITICA

  Republica Moldova este un stat parlamentar și nu prezidențial. Această remarcă a fost făcută de către președintele Grupului Stânga Unită Europeană din cadrul Adunării...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Aproape 2,2 milioane de doze de vaccin anti-COVID vor fi procurate în scurt timp de țara noastră. Anunțul a fost făcut de ministerul Sănătății.

  Copyright © 2020