Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Ion Chicu: În peste 1000 de localități din țară au loc lucrări de reparaței a drumurilor

  În peste 1000 de localități din țară, în prezent, decurg lucrările de reparație a drumurilor. Companiile de construcție planifică să dea în exploatare traseele către data de 10 octombrie 2020. Despre aceasta a relatat premierul Ion Chicu, în cadrul unei conferințe de presă, după ședința de la Președinție.

  “În marea majoritate a cazurilor am văzut că standardele de calitate se respectă, dar sunt și cazuri când nu se respectă, am avut la Sud 2 cazuri, acolo se remediază. Procesul va dura în august și septembrie. Companiile planifică maximum către 10 octombrie tot acest volum de lucru să fie finalizat”, a precizat Ion Chicu.

  Totodată, șeful Guvernului a amintit că în prezent are loc și reparația drumurilor naționale. “Avem traseul Sărăteni-Bălți care se repară. La capitolul drumuri suntem la partea avansată la negocieri cu BEI ca drumul Criva-Bălți să fie reparat anul viitor”, a spus Chicu.

  Anterior, Ion Chicu a declarat că reconstrucția capitală a traseului Criva-Bălți va costa peste 130 de milioane de euro.

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Parlamentul a votat, în prima lectură, proiectul de lege cu privire la funcționarea limbilor vorbite pe teritoriul Republica Moldova, elaborat de un grup de...

  SOCIAL

  Alte 1499 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns...

  SOCIAL

  Premierul Ion Chicu a îndemnat funcționarii să-și doneze premiile anuale pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici”, mistuită de flăcări în luna septembrie.

  ECONOMIE

  Aproape două miliarde de lei din Bugetul pentru anul 2021 vor fi alocate Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Anunțul a fost făcut de...

  Copyright © 2020