Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Ion Chicu a adresat un mesaj Serviciului Fiscal de Stat cu ocazia aniversării de 30 de ani

  Mesajul Prim-ministrului adresat Serviciului Fiscal de Stat cu ocazia aniversării de 30 de ani:

  “Stimați Funcționari Fiscali,

  Azi, 1 Iulie 2020, Serviciul Fiscal de Stat împlinește 30 de ani. Serviciul Fiscal la propriu reflectă istoria Republicii Moldova. Au fost 30 de ani foarte diferiți, au fost și bune și rele, au fost și progrese și pași înapoi. În prezent, examinând rolul și funcționalitatea Serviciului Fiscal de Stat, putem constata că avem o instituție funcțională, eficientă și competentă.

  De competența și înțelepciunea dumneavoastră în mare parte depinde climatul investițional și de desfășurare a activtății de întreprinzător în Republica Moldova. De capacitatea dumneavoastră de a fi inovativi și de a adopta tehnologiile noi depinde intensitatea modernizării unui set larg de servicii publice.

  Propunerile generate de specialiștii Serviciului Fiscal în ultimii ani, au permis îmbunătățirea substanțială a normelor fiscale naționale, iar rezultatele activității Serviciului au permis statului să achite la timp salarii, pensii și îndemnizații la cca un milion de cetățeni ai Republicii Moldova și să deservească angajamentele financiare la timp. Eficiența dumneavoastră a făcut posibile investițiile publice în educație și în sănătate, în construcția drumurilor și susținerea tinerilor specialiști.

  Dar suntem numai la început de drum. Mai avem multe de făcut ca să apropiem Republica Moldova de standardele europene de viață și să oprim plecarea tinerilor.

  La 30 de ani Serviciul Fiscal de Stat are experiența și competența necesare pentru a determina un progres calitativ esențial în administrarea fiscală și a crea un parteneriat autentic între stat, cetățeni și mediul de afaceri. Suntem elementele unui tot întreg.

  Dragi Funcționari Fiscali,

  Progresul îl determină cei care sunt permanent siguri că este loc de mai bine și căută soluții să îmbunătățească procedurile și instrumentele aplicate.
  Vă chem să urmăriți continuu satisfacția oamenilor care au interacționat cu Serviciul Fiscal și să țineți cont că suntem parte a unei societăți. Profit de această ocazie și vă doresc inspirație și succese în activitate, apreciată cât mai larg de societate.
  Sănătate, pace și bunăstare familiilor dumneavoastră!“, se arată în mesaj.

  Facebook

  SOCIAL

  Șeful Guvernului s-a întâlnit cu președinții de raioane, unde vor fi create cele 16 Platforme Industriale Multifuncționale. Ședința a fost organizată cu scopul de...

  SOCIAL

  Prim-ministrul a avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor și federațiilor de agricultori din țară unde s-a analizat situația actuală din sectorul agrar, ca...

  SOCIAL

  Aflat în vizită de lucru în raionul Căușeni, premierul Ion Chicu s-a întâlnit în ajun cu autoritățile publice locale raionale de ambele niveluri și...

  SOCIAL

  Guvernul va aloca bani din bugetul statului pentru restabilirea sistemului de irigare din raioanele raionul Ștefan Vodă și în Căușeni. Declarația aparține premierului Ion...

  Copyright © 2020