Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Vor fi demontate toate panourile unde au loc lucrările de reabilitare a trotuarelor

  De pe străzile și din parcurile capitalei, unde sunt efectuate lucrări de renovare și reabilitare, sunt evacuate panourile publicitare. Despre aceasta scrie primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit acestuia, demult a anunțat să nu mai fie prelungite actele permisive pentru panourile instalate, deoarece municipalitatea își propune modernizarea obiectivele per ansamblu.

  „Pe strada Albișoara sunt în total 78 de panouri de dimensiuni mari, luând în calcul că 10 le-am scos în luna iulie din intersecția Albișoara-Pușkin. Astăzi, doar pe tronsonul Iurie Gagarin – Ismail de pe Alboșoara, ce este închis pentru lucrări de reparație, din 19 panouri existent, 3 au fost demontate astăzi”, a scris edilul.

  Ion Ceban afirmă că vor fi demontate și toate panourile de pe străzile Pușkin-Bodoni, unde au loc lucrările de reabilitare a trotuarelor. Panoul de publicitate de dimensiuni mari din intersecția Pușkin-Șciusev, a fost evacuat.

  „Ani de zile, panourile nu doar au urâțit orașul fiind amplasate haotic și într-un număr excesiv, dar unele dintre ele sunt și periculoase pentru trecători”, a menționat Ion Ceban.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Ion Ceban cere consilierilor municipali să termine cu lobby pentru cei care vor ca din nou ca pe străzile capitalei să apară panourile publicitare...

  SOCIAL

  În municipiul Chişinău continuă procesul de „curăţare” a străzilor de panouri publicitare, inclusiv de pe trotuarele şi străzile aflate în reparaţii. Cel puțin asta...

  SOCIAL

  Ion Ceban a menționat că primul strat de egalizare a început să fie aplicat pe stradă. Totodată, au fost evacuate 11 panouri publicitare de...

  Copyright © 2021