Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Voi analiza ce facem mai departe cu angajații ineficienți de la primărie

  În administrația municipiului Chișinău, angajații se axează pe lucru și nu pe chestii sau interese politice. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la NTV. Ceban a punctat că de la preluarea funcției de primar general al Chișinăului, toți angajații primăriei au rămas la locurile lor și le-a oferit un credit de încredere fiecăruia.

  „În unele sectoare, preturile funcționează bine, în unele – mai rău. În viitorul apropiat veți afla despre deciziile luate în acest sens. Le-am acordat tuturor angajaților primăriei un mare credit de încredere – când am ajuns la funcția de primar general, nu am organizat o „epurare” după criterii politice, am cerut doar muncă profesională zilnică.

  Spre marele nostru regret, am moștenit oameni a căror responsabilitate se termină în pragul casei lor. Când apare nevoia ca mai multe departamente să lucreze împreună, acești oameni încep să se învinovățească reciproc. Dar am indicat mai devreme: pretorii sunt liderii în sectoare și vom refuza serviciile managerilor răi ”, a subliniat primarul general.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Chișinăul are nevoie stringentă de Planul Urbanistic General, Planul de Mobilitate Urbană și dezvoltarea zonelor orașului. Echipa primăriei împreună cu experții lucrează intensiv în...

  SOCIAL

  Noul Pretor interimar a fost prezentat astăzi echipei din sectorul Botanica de către primarul general Ion Ceban.

  SOCIAL

  Va fi mai curat în capitală. Primăria municipiului Chişinău lansează campania de salubrizare de toamnă ,,MAREA CURĂȚENIE”, care se va desfășura pe parcursul unei...

  SOCIAL

  Primăria Chișinău lansează o licitație pentru a găsi o companie ce va livra apă potabilă în grădinițele din capitală.

  Copyright © 2020