Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Voi analiza ce facem mai departe cu angajații ineficienți de la primărie

  În administrația municipiului Chișinău, angajații se axează pe lucru și nu pe chestii sau interese politice. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la NTV. Ceban a punctat că de la preluarea funcției de primar general al Chișinăului, toți angajații primăriei au rămas la locurile lor și le-a oferit un credit de încredere fiecăruia.

  „În unele sectoare, preturile funcționează bine, în unele – mai rău. În viitorul apropiat veți afla despre deciziile luate în acest sens. Le-am acordat tuturor angajaților primăriei un mare credit de încredere – când am ajuns la funcția de primar general, nu am organizat o „epurare” după criterii politice, am cerut doar muncă profesională zilnică.

  Spre marele nostru regret, am moștenit oameni a căror responsabilitate se termină în pragul casei lor. Când apare nevoia ca mai multe departamente să lucreze împreună, acești oameni încep să se învinovățească reciproc. Dar am indicat mai devreme: pretorii sunt liderii în sectoare și vom refuza serviciile managerilor răi ”, a subliniat primarul general.

  ionceban.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria Chișinău va organiza sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii, rapelul cu vaccinul Sputnik.

  SOCIAL

  Direcția Generală Asistență Socială și Sănătate în comun cu preturile din Chișinău vor pregăti săptămâna curentă un plan de protecție anti-caniculă pentru locuitorii municipiului.

  SOCIAL

  Primarul general Ion Ceban, adeptul ciclismului. În perioada 19-20 iunie 2021 Primăria Chișinău va desfășura Campionatul deschis al municipiului Chișinău la ciclism. Evenimentul se...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că în anul 2020 au fost lansate/inițiate un șir de proiecte ce presupun utilizarea tehnologiilor informaționale, pentru facilitarea comunicării dintre...

  Copyright © 2021