Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Scuarul „Consiliul Europei” va fi reabilitat

  Scuarul „Consiliul Europei”, amplasat între străzile A. Mateevici și M. Kogălniceanu, va fi reabilitat! Acesta este un nou proiect de amenajare a spațiilor verzi din capitală, spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că în două săptămâni lucrările de reabilitare a scuarului vor fi inițiate.

  „În urma inspectării zonei, am decis că lucrările de renovare vor include: amenajarea aleilor pietonale, instalarea sistemului de irigare, iluminării publice, mobilierului urban, amenajarea spațiilor verzi. Totodată, terenul de joaca pentru copii, instalat cu sprijinul Ambasadei SUA in Republica Moldova își va păstra conceptul. Planificăm ca în 2 luni să ne bucurăm deja de noul spațiu recreativ”, punctează edilul.

  Ceban afirmă că acest scuar a fost lăsat în paragină ani la rând, iar acum va fi transformat într-un loc util și plăcut pentru chișinăuieni.

  „Ne-am propus să schimbăm spre bine orașul și vom continua să muncim pentru confortul cetățenilor”, a conchis Ceban.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită oficială în orașul Sankt Petersburg, Federația Rusă.

  SOCIAL

  Potrivit edilului, scopul este de a evita aglomerațiile în policlinici și a reuși să ajutăm cât mai multă lume.

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că nu renunță. Obținerea titlului ,,Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2025” va fi o prioritate în 2022 pentru municipalitate, spune...

  SOCIAL

  “Bătaie de joc față de mai mulți oameni de cultură și teatru”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce Directorul Teatrului...

  Copyright © 2021