Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Ion Ceban: Primăria face față condițiilor meteo

  Deși iarna încă nu s-a încheiat, autoritățile Capitalei fac față cu brio condițiilor dificile în perioada sezonului rece. Asigurărea vine din partea primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. Edilul a oferit un interviu în exclusivitate, postului nostru de televiziune.

  În interviul oferit în exclusivitate postului nostru de televiziune, primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a vorbit despre cum s-au mobilizat, la capacitate maximă, toate serviciile municipale de intervenție, pentru a face față condițiilor dificile din sezonul rece. Ion Ceban susține că autoritățile au fost pregătite din timp pentru a interveni în caz de intemperii.

  “Municipiul Chișinău a făcut față. Peste 400 de muncitori, doar de la Direcția Locativ -Comunală și ceea ce avem în bază de acorduri cu subdiviziunile respective, sunt antrenați și au fost antrenați pe parcursul nopții împrejur și ziua. Același lucru se întâmplă acum, când este polei, ghețuș și chiciură”, a declarat Ion Ceban, primarul municipiului Chișinău.

  Ion Ceban spune că, autoritățile municipale au făcut față situației reieșind din resursele existente. Edilul a îndemnat șoferii să fie atenți la drum, iar pietonii să se deplaseze cu maximă prudență pe trotuare, atunci când acestea sunt acoperite cu zăpadă sau polei.

  „Și poate pentru prima dată în istoria municipiului Chișinău de la 91 încoace, deși pretindem că suntem independenți, în toate lucrurile pe care le facem, să avem o astfel de abordare. Asta nu înseamnă că e ideal, dar e maxim ce putem face având la dispoziție resursele pe care le avem”, a conchis edilul.

  Primarul Capitalei a făcut apel către oameni să lase criticile deoparte.

  „Vreau să le mulțumesc tuturor muncitorilor care s-au aflat și se află în continuare în slujba cetățeanului de rând. Și rog cât se poate puțină critică, diferite surse care sunt, începând cu media și terminând cu rețelele de socializare. Dacă vreți să criticați, criticați primarul. Mai lăsați oamenii în pace, la acele salarii pe care le au, la acele condiții în care lucrează este foarte greu să facă față”, a subliniat Ion Ceban. 

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Unul din cele mai mari sectoare ale capitalei, Buiucani, în ultimii 2 ani a făcut un salt important spre modernizare. Declarația a fost făcută...

  SOCIAL

  Un Parc Urban de Autobuze diferit! După ce municipalitatea a procurat autobuze noi, primarul general, Ion Ceban vrea schimbări și pe interior.

  SOCIAL

  Lucrările de reabilitare a curţilor de blocuri, iniţiate în cadrul proiectului municipal „Curtea Confortabilă”, sunt în toi. Despre asta spune primarul general Ion Ceban,...

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită de lucru în Austria, iar luni a avut o întrevedere cu omologul său, Michael Ludwig, Primar...

  Copyright © 2021