Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Primăria Chișinău a alocat suplimentar 14 milioanele de lei pentru grădinițele și școlile din capitală, în lupta cu Covid-19

  Primăria Chișinău a alocat suplimentar 14 milioanele de lei pentru grădinițele și școlile din capitală, pentru lupta cu Covid-19.

  Potrivit primarului general Ion Ceban, pentru cele 126 grădinițe din orașul Chișinău, suplimentar am alocat peste 6 milioane de lei, iar pentru cele 148 școli și licee, peste 8 milioane de lei, bani prevăzuţi pentru procurarea echipamentelor de protecţie şi a dezinfectanților.

  „Acum suntem în pregătirea acestor modele, care va fi aplicată, pentru fiecare instituție în parte, ținem cont de capacitatea școlilor, a cadrelor didactice și a elevilor. Nu va fi deloc ușor. Rog responsabilitate și maxim prudență”, a precizat primarul.

  Toate rapoartele privind cheltuirea acestor bani vor fi făcute public.

  Ceban a punctat că va asigura toate condiţiile necesare, pentru ca la 1 septembrie copiii să revină la instituțiile educaționale. „De acţiunile noastre comune depinde cum vor derula lucrurile în acest sens”, a conchis primarul.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Pretorii sectoarelor din Chișinău și directorii regiilor municipale vor fi sancționați dacă nu controlează calitatea lucrărilor care se execută în oraș.

  SOCIAL

  Primăria în astfel de cazuri este notificată și nu are nici un drept de a permite sau interzice organizarea acestor evenimente.

  SOCIAL

  Specialiștii în sănătate publică atenționează despre un nou val de COVID-19, val predominat de noua tulpină Delta. Statisticile din ultimele zile indică mai multe...

  SOCIAL

  Primăria Chișinău va organiza sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii, rapelul cu vaccinul Sputnik.

  Copyright © 2021