Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Pentru implementarea parcărilor cu plată în capitală sunt consultați cei mai buni specialiști

  Pentru implementarea parcărilor cu plată în capitală sunt consultați cei mai buni specialiști. Despre aceasta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că grupul de lucru, care a fost constituit în acest sens, urmează miercuri să aibă o ședință cu experți din Cehia.Astfel, urmează să se discute despre concept, care sunt planificările, strategiile, cu ce se va lucra administrativ, iar în baza acestor recomandări, experții din cadrul Primăriei Chișinău vor implementa conceptul în sine, ce va fi prezentat în CMC.

  „Oamenii trebuie să înțeleagă, că aceste lucruri nu poate să se întâmple într-o zi sau peste noapte. Aici trebuie verificate toate actele, pentru ca să nu ne acuze cineva de corupție și că totul se face de mântuială”, a declarat edilul.

  Până la finele anului municipalitatea își propune să aibă adoptată strategia, să aibă costurile, direcționarea financiară, crearea fondului de bani și cum va fi asigurată respectarea regulilor.

  Ceban afirmă că sunt procese, care la prima vedere par simple, dar din acest motiv este nevoie de acest studiu de fezabilitate. Mai mult, direcția transport are în lucru reevaluarea acestor documente ce trebuie aduse la situația reală de astăzi. Astfel, trebuie identificate locurile de parcare, după care se va amenaja schema de circulație rutieră, va fi aplicat marcajul și amplasate indicatoarele necesare.

  ionceban.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PSRM au lansat în municipiul Chișinău proiectul ”Curte confortabilă”. Anunțul a fost făcut, în cadrul unei conferințe de presă, de deputații din fracțiunea...

  SOCIAL

  Membrii consiliilor de administrare a întreprinderilor municipale primesc un salariu mai mare decât al conducerii administrației publice locale din capitală.

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  Copyright © 2020