Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Până la sfârșitul anului, 622 de familii din Sîngera vor avea gaz în casă

  Veste bună pentru 622 de familii din Sîngera. Până la finele anului, acestea vor fi conectate la gaz. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  Potrivit edilului, mâine vor fi lansate lucrările de extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale în suburbia municipiului Chișinău.

  „Implementarea proiectului vine în urma mai multor discuții ce le-am avut, de la începutul acestui an cu conducerea Moldovagaz. Mă bucur că împreună, astăzi, putem anunța despre acest proiect de amploare pentru cetățenii din Sîngera și ceea ce am discutat mergând de mai multe ori la fața locului, azi devine realitate”, spune Ceban.

  Astfel, peste 9,5 milioane de lei se vor investi în extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale, proiectul fiind lansat la inițiativa primăriei Chișinău și urmează să fie realizat în parteneriat cu SA „Moldovagaz”, în conformitate cu Planul investițional „Chișinau-gaz” pentru anul curent.

  „Lungimea totală a noului segment al rețelei va constitui 16 kilometri și va include gazoducte de presiune înaltă, medie și joasă. Într-un final, cei care au de câștigat sunt locuitorii”, a mai adăugat primarul.

  Amintim că în urma unei alte colaborări cu Î.C.S ,,Premier Energy Distribution”, mai multe familii din Dobrogea au fost conectate la rețeaua de electricitate, asta după ce timp de 8 ani au stat fără lumină.

  Facebook.com

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, a participat la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului ,,Balkan Trafik", desfășurat la Bruxelles, în perioada 29 aprilie - 1...

  SOCIAL

  Programul municipal de screening prin mamografie al cancerului mamar pentru anii 2022 – 2025, a fost lansat în capitală. Potrivit primarului general Ion Ceban,...

  SOCIAL

  Chișinăul – pregătit pentru sărbătorile pascale. Dacă aveți timp liber, puteți face o tură prin sectoarele capitalei, pentru a vă bucura ochii cu decorațiunile...

  SOCIAL

  Primarul Capitalei, Ion Ceban, avertizează că din toamnă Chișinăul ar putea să rămână fără agent termic, iar costurile la gigacalorie ar putea să crească...

  Copyright © 2021