Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ion Ceban: O echipă puternică! De aceasta se bucură candidatul la alegerile prezidențiale susținut de PSRM, Igor Dodon

  O echipă puternică! De aceasta se bucură candidatul la alegerile prezidențiale susținut de PSRM, Igor Dodon, scrie edilul Capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe Facebook. Ceban a remarcat faptul că PSRM, pe parcursul unui an de când este la guvernare, a reușit să facă față provocărilor globale, cum ar fi criza pandemică și economică, seceta sau inundațiile.

  „Pe parcursul unui an s-a demonstrat că atunci când există consens între toate instituțiile principale din stat, lucrurile pot fi schimbate atât la nivel de capitală cât și în toată țara. Ceea ce văd, azi este faptul că toți candidații, de dreapta, centru, stânga nu au un program electoral bine pregătit sau chiar de loc aș spune. Un program bun cu toate problemele și soluțiile și viziunile incluse, îl are astăzi, doar Igor Dodon, pe fiecare domeniu în parte, pe fiecare raion sau localitate. Cetățenii nu-i împărțim în ai noștri sau ai voștri. Noi suntem cetățenii acestei țări și noi alegem în continuare stabilitate, dezvoltare și modernizare”, a scris Ceban.

  facebook.com

  Facebook

  POLITICA

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea)

  POLITICA

  Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în...

  SOCIAL

  Se încearcă furtul proprietății municipale, asta după ce o construcție provizorie din inima Chișinăului care de mulți ani a rămas abandonată, a fost privatizată....

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a primit scrisorile de acreditare de la noul Ambasador agreat al Austriei în țara noastră, E.S. Stella Avallone.

  Copyright © 2020