Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Noi lucrări la carosabil vor începe în primăvară

  Din această primăvară, alte străzi deteriorate din capitală vor fi renovate. Declarația a fost făcută de primarul general al municipiului Chișinău, într-u interviu acordat postului de televiziune Accent TV.

  „În primăvara anului curent, toate găurile și borțile din asfalt, mă refer aici la drumurile magistrale, străzile centrale, nu din zona de Centru vor fi reparate. Dacă e să mergem Mircea cel Bătrân, Sadoveanu, absolut tot. Mai puțin în intracartier vor fi reabilitate integral, dacă ne referim la sectorul Ciocana, dacă e Botanica, Decebal, Dacia, Cuza-Vodă, Burebista și tot așa mai departe.”, a menționat edilul capitalei.

  Totodată, Ion Ceban susține că, vor fi reparate și unele curți ale blocurilor de locuințe. Iar în acest sens, autoritățile Capitalei au deja pregătit un program special.

  „Nu vom reuși să acoperim evident toate curțile de bloc. Pentru că am zis în proporție de 90 la sută este dezastru acolo și întradevăr și necesită reparații foarte semnificativă și costisitoare. Vom încerca să ne concentrăm atenția pe anumite zone și să arătăm că municipiul Chișinău poate să se dezvolte și trebuie să se devolte.”

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Unul din cele mai mari sectoare ale capitalei, Buiucani, în ultimii 2 ani a făcut un salt important spre modernizare. Declarația a fost făcută...

  SOCIAL

  Un Parc Urban de Autobuze diferit! După ce municipalitatea a procurat autobuze noi, primarul general, Ion Ceban vrea schimbări și pe interior.

  SOCIAL

  Lucrările de reabilitare a curţilor de blocuri, iniţiate în cadrul proiectului municipal „Curtea Confortabilă”, sunt în toi. Despre asta spune primarul general Ion Ceban,...

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, se află într-o vizită de lucru în Austria, iar luni a avut o întrevedere cu omologul său, Michael Ludwig, Primar...

  Copyright © 2021