Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Noi coșuri pentru gunoi vor fi instalate începând cu ziua de mâine la intersecțiile de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt

  Primăria Chișinău a luat act de cerințele cetățenilor. Noi coșuri pentru gunoi vor fi instalate începând cu ziua de mâine la intersecțiile de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Acestea fiind 50 la număr și au 120 litri fiecare. Potrivit primarului general Ion Ceban, este preconizat ca până la sfârșitul acestui an să fie instalate alte 250 de coșuri pentru gunoi mai mici, la stațiile din sectoarele capitalei.

  „Continuăm modernizarea capitalei pentru a-i reda orașului Chișinău un aspect estetic. Rog cetățenii să ne ajute în tot ceea ce facem, prin lucruri simple, dar necesare de a păstra curățenia, dar tot ce este instalat sau realizat nou. Dar să nu uităm că sunt amenzi pentru cei ce nu respectă regulamentul și pentru cei ce vor încerca să le deterioreze. O capitală europeană începe cu fiecare din voi”, declară Ceban.

  Noile containere pentru gunoi au un design european și vor reda orașului un aspect îngrijit. Acestea au fost procurate din bani municipali.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că numărul viețuitoarelor de la Grădina Zoologică din capitală s-a majorat cu 31 de exemplare noi.

  Copyright © 2020