Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: La mulţi ani, Moldova, la mulţi ani, Chişinău!

  Mesajul primarului general, Ion Ceban, cu ocazia zilei de 27 august – Ziua Independenței:

  “Dragi chișinăuieni, vă felicit cu ocazia Zilei independenței Republicii Moldova.

  La cei 29 de ani de la declararea independentei, mai suntem în proces de dezvoltare, iar obţinerea independenței este mai mult decât un eveniment, este asumarea unei mari responsabilități şi un proces de lungă durată, de care depinde soarta unei națiuni.

  Pe parcursul acestor ani, fiecare dintre noi a depus eforturi considerabile pentru îmbunătățirea calității vieții și dezvoltarea tuturor domeniilor cu respectarea drepturilor cetățenilor. 

  Doresc ca și în continuare să avem putere, pentru a ne consolida eforturile şi a prospera.

  Suntem cu toţii responsabili de viitorul Republicii Moldova şi ai copiilor noştri, de aceea, eu, în calitate de primar al municipiului Chişinău, împreună cu echipa, îmi propun să dezvolt capitala țării şi să creez condiţii mai bune pentru chișinăuieni. 

  Stimaţi cetăţeni, independenţa o construim împreună în fiecare zi prin atitudine şi comportament.

  Toate pornesc de la lucruri mici, de la momente unice. Republica Moldova este casa noastră pe care trebuie să o protejăm şi să o îngrijim. Doar împreună vom putea construi un stat puternic, vom putea crea un oraş frumos şi modern.

  Statul suntem noi.

  La mulţi ani, Moldova, la mulţi ani, Chişinău!“, se arată în mesaj.

  chisinau.md

  Facebook

  POLITICA

  Decizia cu privire la organizarea alegerilor parlamentare anticipate în Republica Moldova trebuie să fie luată printr-un larg consens politic. Declarația a fost făcută de...

  POLITICA

  Republica Moldova este un stat parlamentar și nu prezidențial. Această remarcă a fost făcută de către președintele Grupului Stânga Unită Europeană din cadrul Adunării...

  SOCIAL

  Intrările din parcul Dendrariu vor fi modernizate. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit acestuia,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Aproape 2,2 milioane de doze de vaccin anti-COVID vor fi procurate în scurt timp de țara noastră. Anunțul a fost făcut de ministerul Sănătății.

  Copyright © 2020