Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: La mulţi ani, Moldova, la mulţi ani, Chişinău!

  Mesajul primarului general, Ion Ceban, cu ocazia zilei de 27 august – Ziua Independenței:

  “Dragi chișinăuieni, vă felicit cu ocazia Zilei independenței Republicii Moldova.

  La cei 29 de ani de la declararea independentei, mai suntem în proces de dezvoltare, iar obţinerea independenței este mai mult decât un eveniment, este asumarea unei mari responsabilități şi un proces de lungă durată, de care depinde soarta unei națiuni.

  Pe parcursul acestor ani, fiecare dintre noi a depus eforturi considerabile pentru îmbunătățirea calității vieții și dezvoltarea tuturor domeniilor cu respectarea drepturilor cetățenilor. 

  Doresc ca și în continuare să avem putere, pentru a ne consolida eforturile şi a prospera.

  Suntem cu toţii responsabili de viitorul Republicii Moldova şi ai copiilor noştri, de aceea, eu, în calitate de primar al municipiului Chişinău, împreună cu echipa, îmi propun să dezvolt capitala țării şi să creez condiţii mai bune pentru chișinăuieni. 

  Stimaţi cetăţeni, independenţa o construim împreună în fiecare zi prin atitudine şi comportament.

  Toate pornesc de la lucruri mici, de la momente unice. Republica Moldova este casa noastră pe care trebuie să o protejăm şi să o îngrijim. Doar împreună vom putea construi un stat puternic, vom putea crea un oraş frumos şi modern.

  Statul suntem noi.

  La mulţi ani, Moldova, la mulţi ani, Chişinău!“, se arată în mesaj.

  chisinau.md

  SOCIAL

  Alte 258 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.

  SOCIAL

  Chiar dacă observăm o tendință de micșorare a cazurilor noi de Covid-19, în continuare este o incidență alarmantă. Primarul general Ion Ceban a solicitat...

  SOCIAL

  După ce recent a fost accidentată o persoană în apropierea Gării Auto Nord, municipalitatea a luat decizia ca toate microbuzele să oprească în stațiile...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Mesajul Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei Naționale a Culturii:

  Copyright © 2020