Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: În ultimele doua zile a crescut numărul persoanelor în Chisinau care doresc să se vaccineze

  În ultimele doua zile a crescut numărul persoanelor în Chișinău, care doresc să se vaccineze. Potrivit primarului general Ion Ceban, oamenii s-au mobilizat și vin la toate punctele de vaccinare și la Centrul municipal creat.

  „Doar în ultimele 2 zile, numărul solicitărilor zilnice pentru vaccinare a crescut de cca 3 ori: de la 1300 în data de 29 aprilie, la peste 3500 la ziua de ieri. Am solicitat să fie vaccinați toți cei care doresc, deoarece nu este corect să păstrăm vaccinurile la frigider, iar mai multe persoane anterior refuzau imunizarea. Vaccinarea trebuie să devină accesibilă pentru fiecare. Nu trebuie să birocratizăm procesul. În lipsa registrului operațional de programare pentru vaccinare, am luat decizia ca administrarea serului să se facă în baza adresării libere, chiar dacă au fost observate la anumite centre de vaccinare mici aglomerații”, a declarat Ceban.

  Primarul afirmă că un număr atât de mare de doritori de a se vaccina ne bucura: este evident că populația este responsabilă și conștientă de beneficiile vaccinării.

  „Păstrăm distanța, chiar dacă stăm câteva minute în plus la coadă pentru imunizare. Vom analiza în permanență situația și, la necesitate, vom activa centre de vaccinare suplimentare”, a conchis acesta.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  Copyright © 2021