Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Fiecare pretor trebuie să fie gospodar în sectorul pe care îl gestionează

  Primarul general, Ion Ceban, a convocat astăzi o sedință operativă, în regim online, la care pretorii de sector au raportat despre gradul de implementare a proiectelor în desfășurare din spațiul public al capitalei.

  Acestea se referă la amenajarea de noi spații și zone de agrement: scuaruri, alei pietonale, căi de acces etc.; reabilitarea parcurilor, a sectoarelor de drumuri, precum și a pasajelor subterane din oraș.

  Edilul capitalei a solicitat pretorilor responsabilizarea serviciilor implicate în realizarea proiectelor în sectoarele pe care le administrează. Monitorizarea zilnică a activităților, cu respectarea calității și termenelor de execuție a lucrărilor pentru fiecare obiectiv în parte.

  „Fiecare pretor trebuie să fie gospodar în sectorul pe care îl gestionează. Avem angajamente stabilite, pe care trebuie să le realizăm. La această etapă urmează să livrăm rezultate. Acesta înseamnă că activitățile și proiectele în derulare, să fie realizate calitativ, la standartele actuale, pentru ca locuitorii capitalei, beneficiarii direcţi ai noilor proiecte să fie mulțumiți de lucrul nostru”, a menționat Ion Ceban.

  Primarul general a reiterat că preocuparea permanentă a APL Chișinău este de a oferi în continaure condiții bune pentru cetățeni, prin implementarea politicilor de dezvoltare a orașului.

  Sedințe operative cu prezentarea rapoartelor despre stadiile de impelmentare a proiectelor de dezvoltare urbană vor fi organizate săptămânal.

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Asistență Stradală din subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, amplasat pe adresa: str. Miron Costin, 19/1, care activa doar pe timp de...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de sâmbătă și duminică, pe străzile capitalei va circula un troleibuz turistic, care va parcurge cele mai...

  SOCIAL

  Un lot de 8 troleibuze clasice, de ultimă generație, achiziționate de la uzina din Minsk, au ajuns la Chișinău și urmează a fi asamblate...

  SOCIAL

  Veste bună de la primarul general Ion Ceban. O nouă grădiniţă reabilitată în comuna Băcioi. Potrivit acestuia, Grădinița nr. 171 din comuna Băcioi, care...

  Copyright © 2020