Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Fiecare pretor trebuie să fie gospodar în sectorul pe care îl gestionează

  Primarul general, Ion Ceban, a convocat astăzi o sedință operativă, în regim online, la care pretorii de sector au raportat despre gradul de implementare a proiectelor în desfășurare din spațiul public al capitalei.

  Acestea se referă la amenajarea de noi spații și zone de agrement: scuaruri, alei pietonale, căi de acces etc.; reabilitarea parcurilor, a sectoarelor de drumuri, precum și a pasajelor subterane din oraș.

  Edilul capitalei a solicitat pretorilor responsabilizarea serviciilor implicate în realizarea proiectelor în sectoarele pe care le administrează. Monitorizarea zilnică a activităților, cu respectarea calității și termenelor de execuție a lucrărilor pentru fiecare obiectiv în parte.

  „Fiecare pretor trebuie să fie gospodar în sectorul pe care îl gestionează. Avem angajamente stabilite, pe care trebuie să le realizăm. La această etapă urmează să livrăm rezultate. Acesta înseamnă că activitățile și proiectele în derulare, să fie realizate calitativ, la standartele actuale, pentru ca locuitorii capitalei, beneficiarii direcţi ai noilor proiecte să fie mulțumiți de lucrul nostru”, a menționat Ion Ceban.

  Primarul general a reiterat că preocuparea permanentă a APL Chișinău este de a oferi în continaure condiții bune pentru cetățeni, prin implementarea politicilor de dezvoltare a orașului.

  Sedințe operative cu prezentarea rapoartelor despre stadiile de impelmentare a proiectelor de dezvoltare urbană vor fi organizate săptămânal.

  Facebook

  SOCIAL

  Reabilitarea subteranelor din de la Gara Auto de Sud și de la ieșirea spre or. Ialoveni este în plină desfășurare. Potrivit primarului general Ion...

  POLITICA

  „Actualul regim este unul nemernic, un regim care încătușează un cetățean onorabil. Un regim  care ne minte, este un regim marionetă. Ei și-au dat...

  ALEGEREA EDITORILOR

  În aceste momente, în centrul capitalei are loc protestul civic ”Nu dictaturii„. Vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea, a menționat că oamenii protestează împotriva fărădelegilor, împotriva...

  SOCIAL

  Noi marcaje rutiere în capitală, pe unele străzi. Potrivit primarului general Ion Ceban, în perioada mai-septembrie 2021, Î. M. Regia ”Exdrupo” a executat lucrări...

  Copyright © 2021