Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Fiecare pretor trebuie să fie gospodar în sectorul pe care îl gestionează

  Primarul general, Ion Ceban, a convocat astăzi o sedință operativă, în regim online, la care pretorii de sector au raportat despre gradul de implementare a proiectelor în desfășurare din spațiul public al capitalei.

  Acestea se referă la amenajarea de noi spații și zone de agrement: scuaruri, alei pietonale, căi de acces etc.; reabilitarea parcurilor, a sectoarelor de drumuri, precum și a pasajelor subterane din oraș.

  Edilul capitalei a solicitat pretorilor responsabilizarea serviciilor implicate în realizarea proiectelor în sectoarele pe care le administrează. Monitorizarea zilnică a activităților, cu respectarea calității și termenelor de execuție a lucrărilor pentru fiecare obiectiv în parte.

  „Fiecare pretor trebuie să fie gospodar în sectorul pe care îl gestionează. Avem angajamente stabilite, pe care trebuie să le realizăm. La această etapă urmează să livrăm rezultate. Acesta înseamnă că activitățile și proiectele în derulare, să fie realizate calitativ, la standartele actuale, pentru ca locuitorii capitalei, beneficiarii direcţi ai noilor proiecte să fie mulțumiți de lucrul nostru”, a menționat Ion Ceban.

  Primarul general a reiterat că preocuparea permanentă a APL Chișinău este de a oferi în continaure condiții bune pentru cetățeni, prin implementarea politicilor de dezvoltare a orașului.

  Sedințe operative cu prezentarea rapoartelor despre stadiile de impelmentare a proiectelor de dezvoltare urbană vor fi organizate săptămânal.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Ion Ceban spune că nu renunță. Obținerea titlului ,,Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2025” va fi o prioritate în 2022 pentru municipalitate, spune...

  SOCIAL

  Chișinăul, deschis pentru pentru investitorii atât din țară cât și cei de peste hotare. Anunțul a fost făcut de către primarul general al capitalei,...

  SOCIAL

  “Bătaie de joc față de mai mulți oameni de cultură și teatru”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, după ce Directorul Teatrului...

  SOCIAL

  Situația pe piața gazelor naturale și riscurile pentru consumatorii din Republica Moldova au fost discutate în ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, convocată în seara...

  Copyright © 2021