Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Este regretabil că în plină iarnă, locuitorii din suburbii, tot cu transport de proastă calitate au rămas

  Problema transportului public încă persistă în suburbiile capitalei. Primarul general Ion Ceban afirmă că acest lucru este regretabil, iar la moment ar fi putut să existe unități de transport, dacă CMC nu ar fi tărăgănat acest lucru.

  „Este regretabil că problema asigurării cu transport a suburbiilor mai persistă în contextul în care licitațiile pe autobuze au fost contestate. De mult trebuia să depășim acest lucru, dacă în martie anul curent CMC accepta propunerea de a merge pe o cale simplă și mai operativă”, a declarat edilul.

  Primarul afirmă că îi pare rău că procedurile birocratice împiedică ca locuitorii din suburbii să fie asigurați cu transport public de calitate, iar în consecinţă, oamenii sunt nevoiţi să îngheţe în această perioadă la staţii.

  „Vom face tot posibilul să aducem la Chişinău cele 100 de autobuze. Direcția transport îmi va prezenta propuneri și o notă informativă cu privire la soluționarea problemelor drumurilor și cum putem interveni unde situația este deplorabilă”, a precizat edilul.

  ionceban.md

   

  Facebook

  SOCIAL

  Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

  SOCIAL

  Pasagerii a trei rute de troleibuz și a două rute de autobus din transportul public municipal din Chișinău vor putea achita călătoria cu cardul...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău solicită opinia cetățenilor privind selectarea itinerarului pentru instituirea unei noi linii de transport public din capitală.

  SOCIAL

  Primăria Chişinău informează că traficul rutier pe străzile municipiului Chișinău se desfășoară în condiții de iarnă, iar transportul public circulă pe toate liniile prevăzute,...

  Copyright © 2020