Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban, despre lucrările de pe Albișoara, Pușkin și Bodoni

  Lucrările de reparație a străzii Albișoara continuă, iar astăzi a început așternerea stratului de egalizare, după care începe asfaltarea carosabilului.

  Potrivit primarului general Ion Ceban, în teren efectuează lucrări un număr mare de structuri responsabile de diverse domenii. Astfel, În fiecare dimineață la orele 7.00 este organizată ședința în șantier despre mersul lucrurilor și cum sunt efectuate acestea.

  “Până în prezent au fost efectuate lucrări de frezare a astfaltului – 50%, au fost instalate 18 guri de captare, iar 6 încă urmează. Totodată, sunt evacuate panourile publicitare, se finalizează lucrările de montare a bordurilor și de modernizare a iluminatului stradal. Precizez că toate aceste lucrări se efectuiază pe tronsolul 1: Gagarin – Ismail, iar în data de 23 august urmează să fie executat întregul tronson. Nu vreau ca termenul limită să facă muncitorii să lucreze mai repede, dar necalitativ. De aceea, am solicitat responsabililor să verifice amănunțit: calitatea gurilor de captare, cum sunt puse bordurile și cât de calitativ se va turna asfaltul”, a declarat edilul.

  În linii mari, Ceban cere același lucru și în cazul șantierelor de pe Bodoni și Pușkin, unde se face trotuar nou.

  “Și aici se lucrează asiduu. Astfel, echipele instalează pavaj nou, pe ambele străzi: Bodoni și Pușkin. De astăzi, intervin pentru a executa lucrările de instalare a pavajului, 8 echipe de muncitori. Lucrările au loc pe porțiuni, astfel, ca pietonii să poată circula. Săptămâna aceasta, sperăm că primele porțiuni vor fi finalizate”, punctează primarul.

  Ion Ceban susține că fiecare proiect este strict monitorizat, pentru ca lucrările să fie executate calitativ.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primul compactor din Moldova, care asigură compactarea tehnologică a deșeurilor a fost achiziționat de către Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general...

  Copyright © 2020