Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban despre intervenția serviciilor municipale în urma ploilor. S-a reacționat prompt, dar cred că trebuie să fim mult mai calitativi în ceea ce privește reparația drumurilor

  Să se intervină mai prompt și din timp. Aceasta este opinia primarului general Ion Ceban, în contextul ploilor de sâmbătă seara. Edilul a punctat că aversele au scos în evidentă problemele care persistă în continuare.

  „Sâmbătă seara spre duminică am avut o ploaie care iarăși ne-a demonstrat și ne-a arătat acele neajunsuri și greșeli ale unor întreprinderi care ne asigură că totul este bine. Mă refer la găuri în asfalt, trotuare și anume în urma săpăturilor lăsate sau recent săpate”, a punctat acesta.

  Ceban a solicitat din partea responsabililor, împreună cu specialiștii în domeniu și profesorii de la Universitate până miercuri să fie făcută o expertiză și analiză în scopul soluționării problemei.

  „S-a reacționat prompt, operativ, dar cred că trebuie să fim mult mai calitativi în ceea ce privește construcția și reparația drumurilor, trotuarelor, și la schimbarea rețelelor utilitare. Repet sunt la bază mai multe componente ale problemei calității săpăturilor despre care dvs cu toți cunoașteți. Iată dacă nu vom îmbunătăți aici calitatea lucrărilor, vom avea ce am avut până acum”, a menționat edilul.

  Amintim că, după ploile din weekendul trecut, serviciile municipale specializate au fost mobilizate în teritoriu pentru a lichida consecințele. Situațiile problematice înregistrate se referă la surpări pe adresele unde sunt executate lucrări de schimbare a utilităților, pe șantierele de construcție, înnămolirea drumurilor, precum și căderi de arbori pe liniile electrice.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  Copyright © 2021