Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban cere ca neconformitățile de pe trotuarele Pușkin-Bodoni să fie eliminate cât mai curând

  Primarul general Ion Ceban se arată deranjat că pe unele porțiuni de pavaj de pe Bodoni și Pușkin sunt neconformități. Acesta a cerut ca aceste să fie remediate cât se poate de repede, iar responsabil și supraveghetor de cele întâmplate va fi viceprimarul Victor Chironda.

  „Am fost atenționați sunt unele zone, unde sunt unele probleme legate de pavaj. Vreau să verificați minuțios aceste zone și să interveniți pe măsura necesităților. Să verificați minuțios lucrările pe lângă clădiri, capacele de canalizare, dar și trecerile”, a declarat edilul în această dimineață, în ședința Primăriei.

  La moment este amenajat mobilierul urban, bănci, coșuri pentru gunoi, mobilierul pentru plantarea florilor. La fel mai sunt efectuate lucrări de schimbare a becurilor şi instalarea celor de tip LED, iar în curând va fi inclus.

  În această săptămâna va fi reparat şi tronsonul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. Mitropolit Varlaam – un sector de trotuar aglomerat.

  Lucrările vor fi efectuate în termeni restrânşi, iar pentru a nu afecta circulaţia transportului public, staţia din preajma Centrului Comercial „Gemenii”, va fi strămutată strămutată.

  ionceban.md

  Facebook

  ECONOMIE

  Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA) a depistat mai multe neconformităţi în urma controalelor în sectorul produselor alimentare de origine animală și nonanimală, desfășurate...

  Copyright © 2021