Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban, către părinți: Dacă vi se cere să cumpărați un dezinfectant, anunțați primăria

  Primarul general al capitalei Ion Ceban a cerut părinților să raporteze toate cazurile în care directorii de școală cer bani pentru a fi cumpărați dezinfectanți în școli.

  Ceban a subliniat că municipalitatea a achiziționat tot ce este necesar pentru ca școlile și grădinițele să se protejeze împotriva coronavirusului.

  „Au fost achiziționate termometre, tone de dezinfectant pentru camere și mâini, covoare speciale pentru dezinfectant. Până acum s-au cheltuit peste 6 la Grădinițe și 9 la scoli milioane de lei în aceste scopuri. De regulă, toate instituțiile de învățământ din capitală sunt prevăzute. Mai multe școli nu au avut timp să cumpere ceva, deoarece se autofinanțează, dar monitorizăm situația de acolo și răspundem la nevoie.”, a asigurat Ceban în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

  Părinții sunt rugați să raporteze încălcările prin intermediul site-ului eu.chisinau.md.

  Amintim, mai devreme Ion Ceban a spus că Primăria Chișinău a luat toate măsurile necesare pentru a asigura condiții de prevenire a infecției cu Covid-19 în școli și grădinițe.

  ionceban.md

   

  Facebook

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primul compactor din Moldova, care asigură compactarea tehnologică a deșeurilor a fost achiziționat de către Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general...

  Copyright © 2020