Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ion Ceban, către consilierii municipali: Ei au intrat în campania electorală și își atribuie unele succese

  Parlamentarele sunt mult prea aproape pentru unii consilieri municipali, care deja au intrat în campania electorală. Cel puțin asta se denotă din cele declarate de primarul Ion Ceban în ședința Primăriei Chișinău din această dimineață.

  „Îmi pare rău că demult unii deja au intrat în campania electorală și toate succesele și le atribuie, iar alte greșeli sunt buni să arate cu degetul, parcă e o orchestră din diferite persoane, să vorbească la camere pe televizoare, dar să nu se implice să rezolve problema. Mă refer la unii consilieri care ei sărmanii, nu au ieșit bine din campanie și iar fac campanie. Nu toate problemele pot fi rezolvate într-o perioadă atât de scurtă. În unele circumstanțe oamenii arată cu degetul”, a precizat Ceban.

  Edilul a venit cu un sfat către consilieri ca să semneze decizia prin care să permită teraselor să lucreze și să nu caute noduri în papură.

  „Că unde se întâmplă o problemă ceva ei apar ca prin minune în camerele video la unele posturi tv. Haideți să muncim și fapt că sunt sfetnici și „DONOȘIKI„ din colectiv care le aruncă câte un os, noi și despre asta cunoaștem, și cunoaștem și persoanele. Repet, este suficient Eu.chisinau.md, de unde poți să faci știri pe un an înainte”, a conchis primarul.

  ionceban.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele țării, Maia Sandu, se implică în campania electorală. De această părere sunt aproape toți experții, care au participat la cercetarea sociologică Rating Politic...

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  POLITICA

  Maia Bănărescu, Avocatul Poporului pentru protecția drepturilor copilului, evită să comenteze implicarea copiilor în campania electorală a PAS, informează Telegraph.md

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  Copyright © 2021