Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ion Ceban: Bugetul municipal pentru 2020 a fost modificat. Tot deficitul bugetar este acoperit cu surse de finanțare

  Bugetul municipal pentru 2020 a fost modificat, ieri, în Consiliul Municipal Chișinău. Primarul general spune că astfel, s-a reușit să se aloce suplimentar circa 3 milioane lei pentru suburbii.

  Banii vor fi folosiți pentru necesitățile stringente care au fost identificate în urma discuțiilor avute săptămâna trecută dintre edil și primarii de suburbii.

  „La fel, am asigurat toate entitățile subordonate și întreprinderile municipale cu cheltuieli salariale până la sfârșit de an, plus am oferit suplimentar bani preturilor, pentru demolări și evacuări a diverselor construcții și instalații, precum și pentru finalizarea proiectelor începute în teritoriu”, a precizat acesta.

  Edilul spune că în urma modificărilor s-a aprobat un deficit bugetar la nivelul celui aprobat pentru anul 2020, care în totalitate este acoperit cu surse de finanțare.

  Bugetul a fost rectificat cu un deficit bugetar de 296 de milioane de lei, astfel, veniturile constituind 4,45 de miliarde, iar cheltuielile de 4,75 de miliarde de lei.

  „Putem crește bugetul local prin acțiuni transparente și legale, astfel cum am făcut și în acest an”, a conchis primarul general.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Primăria Chișinău informează că pe parcursul anilor 2020-2021, municipalitatea a investit resurse financiare pentru implementarea proiectelor de întreținere a drumurilor și a infrastructurii pietonale...

  SOCIAL

  Localitățile Bubuieci, Stăuceni, Condrița și Cruzești din municipiul Chișinău rămân sub Cod roșu de alertă în sănătate.

  SOCIAL

  Alte 10 autobuze noi de model ISUZU, din lotul celor 100 de unități achiziționate recent de municipalitate, au fost lansate pe rute.

  SOCIAL

  Ruta de autobuz nr. 9 a fost completată cu 5 unități noi ISUZU Primăria municipiului informează că pe linia de autobuz nr. 9 „Piața...

  Copyright © 2021