Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Ion Ceban: Albia râului Bîc va fi curățată

  Râul Bâc continuă să fie în vizorul autorităților locale. Albia acestuia are nevoie de lucrări continue de curățare pentru prevenirea unei catastrofe ecologice. Autoritățile municipale spun că doar pe o porțiune din râu s-a intervenit în anul 2013.

  ”Pentru a rezolva această problemă, foarte veche, am creat un grup de lucru care a inspectat râul Bâc. În componența grupului au fost incluși specialiști din cadrul primăriei, ecologiști, dar și reprezentanții Comisiei situații excepționale din Capitală. Scopul a fost de a vedea care este starea de lucruri a râului Bâc, pentru a identifica cele mai rezonabile soluții”, a declarat primarul Capitalei, Ceban.

  El a precizat că experții care au elaborat proiectul de curățare a albiei râului Bâc și reprezentanții Primăriei au căzut de acord în privința necesității continue de salubrizare a râului Bâc și monitorizarea permanentă a albiei acestuia, pentru a preveni inundațiile, dar și o eventuală catastrofă ecologică din cauza neevacuării nămolului și acumulării deșeurilor.

  Facebook

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  Copyright © 2021